16 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Antrenorul SCM Craiova a vorbit într-un interviu pentrru gsp.ro despre calificarea în semifinalele EHF. SCM a reușit o victorie senzațională 26-23 cu rusoaicele de la Lada Togliatti. In tur,  la Craiova, Lada învinsese cu 25-23. 

„Am spus-o la plecare, am spus-o după meciul de la Craiova, imediat. Am zis atunci că fetele trebuie doar să joace, nu cum a fost la Craiova. Dumanska, Elisei, Zamfir au jucat cel mai bun handbal, toată echipa s-a dăruit și uită-ne în semifinale!

„Din toată inima Zalău, pentru o semifinală românească. Oricine va fi însă, nu se va da nimeni la o parte ca să mergem noi în finală. Ne dorim să ajungem acolo, dar trebuie să rămânem modești, serioși, dedicați”.

„Am făcut 22 de ore pe drum! La Moscova, când să decolăm, a derapat avionul pe pistă! Ne-a întors înapoi, ne-a mutat pe la trei-patru porți și în final am plecat. Surpriză însă, cu același avion. Patricia Vizitiu a lăsat semne în avion și apoi a venit la mine să-mi arate! Am stat cu teamă, dar am ajuns în final”.

sursa gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares