21 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
  • Primăria municipiului Craiova anunţă că pentru desfăşurarea în siguranţă a lucrărilor de introducere a canalizării pluviale pe strada Bariera Vâlcii, circulaţia rutieră pe tronsonul supus intervenţiei, cuprins între strada Rozelor şi strada Toamnei se va închide în totalitate.

Decizia de a se interzice în totalitate accesul auto, inclusiv pentru riverani, în zona de intervenţie a fost luată ca urmare a numeroaselor cedări ale malurilor de pământ din zona săpăturii şi a riscului producerii de fisuri inclusiv la construcţiile învecinate.

Solicităm riveranilor conducători auto, dar şi celorlaţi participanţi la trafic, să respecte restricţiile ce vor fi instituite începând cu data de 06.11.2014.

  • În cadrul proiectului „Modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului forţei de muncă între cele două platforme industriale ale Polului de creştere Craiova”, în perioada 08.11.2014, orele 08.00 – 17.11.2014, orele 18.00 vor începe lucrările de reabilitare a liniei de tramvai în intersecţia Calea Bucureşti – strada Sărarilor.

În consecinţă, în perioada respectivă, în această intersecţie traversarea străzii Calea Bucureşti nu va fi posibilă şi se va efectuata prin intersecţiile alăturate.

Solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares