29 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Craiovenii sunt invitați la un weekend prelungit cu voie bună și distracție. Tonul îl vor da joi, 25 iulie 2019, de la ora 19.30, artiștii de la Ansamblul Folcloric “Maria Tănase” și Ansamblul „Hora Desnățuiului” care invită craiovenii la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu pentru a fi părtași la unul dintre cele mai antrenante spectacole “Ca olteanu nu-i niciunu”.

Vineri, în aceeași locație, dar începând cu ora 20.00, craiovenii sunt invitați să asculte unele dintre cele mai îndrăgite piese din repertoriul internaţional, în interpretarea Oltenia Big Band, sub conducerea muzicală a lui Dorin Măciucă. „I can’t stop loving you”; „The shadow of your smile”; „Autumn leaves”; „Fly me to the moon”; „Green onions”; „What a wonderful world”; „My way”; „The girl from Ipanema”; „Save the last dance for me”; „Sway”; „I got you (I feel good)” sunt doar câteva dintre melodiile ce vor invita la dans sau … nostalgie. Concertul face parte din stagiunea estivală a Filarmonicii „Oltenia”.

Tot în Parcul Romanescu, dar de data aceasta la foișorul de lângă Casa Bibescu, fanfara militară de la Garnizoana Craiova va răsuna pentru nostalgici și nu numai sâmbătă, 27 iulie 2019, cu începere de la ora 11.00.

Distracția se mută sâmbătă, 27 iulie, în alte două locuri cunoscute ca puncte de recreere și distracție. În acorduri de chitară, Mădălina Amon și „Generația Folk” vor anima Piața „Frații Buzești” într-o seară de neuitat cu spectacolul „Te salut generație în blugi!” de la ora 20.00. Evenimentul este pregătit de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în cadrul stagiunii Summer Intencity@Craiova!

Nici la Water Park nu va fi prea multă liniște. Programul Radio Party revine sâmbătă, 27 iulie, între orele 14.00 – 17.00, cu muzică de cea mai bună calitate, DJ și jocuri din cele mai distractive, iar gazdele petrecerii vor fi cei de la Radio Sud și Water Park.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares