26 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

„Este cea mai frustantă înfrângere pe care am avut-o cu FCSB! Să avem atâtea ocazii și să nu le fructificăm? Păi ne merităm soarta! Noi mereu pățim așa cu FCSB, ei deschid scorul și noi trebuie să alergăm mereu după ei. Puteam să facem mult mai mult. Nu avem forță ofensivă și noi îl punem pe Bancu fundaș. Sunt alegeri. Dar Bancu dă randament maxim de la mijloc în sus. Puțin jucători chiar joacă, tot aceeași ies în evidență. De asta avem așa rezultate. Sunt foarte supărat, era un meci decisiv. Mă uit în teren și mă doare”, a tunat Cârțu la GSP live. Întrebat despre faultul brutal a lui Donkor, președintele a declarat:„Nu se poate așa ceva. Lipsește responsabilitatea. Nu poți să gândești așa. Sunt foarte nervos. L-a atacat foarte tare”.

Stirea Initiala

„Meciul de duminică este unul special pentru noi, cei care am trăit fenomenul fotbalistic în Craiova. Pentru mine este special. Aştepţi un an de zile să joci cu staionul plin cu FCSB. Au fost tot tipul orgolii mari, iar aşteptările din partea jucătorilor sunt să arate că merită mai mult decât locul 3. Mai avem trei meciuri, dintre care două vor fi pe teren propriu, aşa că suntem îndreptăţiţi să sperăm cel puţin la locul 2”, a spus Papură. 

https://www.facebook.com/UCVOficial/videos/2310875715827045/

Stirea Inițială

Papură: Obiectivul nostru este să terminăm pe locul doi. Sper ca la meciul cu FCSB să avem stadionul plin, să fie infern pentru oaspeţi

Cred că am meritat să câştigăm. Am avut câteva probleme fizice pe final, noi am jucat şi în semifinalele din Cupa României. Nu ştiu dacă ne calificam, dar eu îmi doream să înscriem mai multe goluri. Şi la Viitorul şi acum cu Sepsi. Sper ca la meciul cu FCSB să avem stadionul plin, să fie infern pentru oaspeţi, şi să câştigăm. Este greu. Jucătorii nu mă ştiu pe mine, eu nu-i ştiu pe ei. Dar obiectivul nostru este să terminăm pe locul doi. Nu ştiu ce ne-ar putea împiedica să nu terminăm pe poziţia a doua”, a spus Corneliu Papură, la Telekom Sport.

După victoria cu Sepsi, Craiova acumulează 36 de puncte și vine la trei puncte în spatele celor de la FCSB. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares