24 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Sorin Cârțu s-a declarat surprins de declarațiile lui Rădoi și că încearcă să abată atenția de la ratarea calificării în sfeeturile Cupei.

„Nu știu ce se întâmplă, eu sunt surprins de treaba asta și de tot. Sunt surprins de atitudinea lui, mă refer la modul în care a vorbit și decizia pe care a luat-o. Ce a vorbit este total aberant, încearcă să atace oamenii care au fost cu el, în special pe mine.  L-am susținut, l-am adus la echipa asta, dar nu doar eu l-am adus. L-a adus domnul Rotaru și la sugestia mea, după aceea ne-am consultat și acum ataci în felul acesta, când nu îți iese ție ce vrei. Vrei să înlături atenția de la eșecul ăsta, pentru că și-a ratat obiectivul de Cupă, încearcă să aducă argumente neadevărate”

„Îmi spune că de ce am spus că FC U merita victoria, iar eu recunosc că pe ce a jucat în repriza a doua merita să câștige, cu golurile pe care le-au dat. Noi de ce nu am revenit, așa cum au dat ei două goluri și noi puteam să dăm două și să facem măcar un egal, nu este mare lucru. A fost o acuză, eu nu am voie să îmi dau cu părerea? Trebuie să mă cenzureze antrenorul, sunt președintele clubului și mi-au spus un punct de vedere vizavi de dezamăgirea, pe care a produs-o echipa”

„Doi profani au vorbit pe Facebook despre fotbal, care nu au autoritate și competență pentru fotbal. Nu are nicio legătură, iar dacă l-a deranjat îmi cer scuze pentru soție. Am discutat pe subiectul acesta destul, iar asta nu are legătură cu ce se întâmplă la echipă sau sub gestiunea lui. Este o comparație făcută de doi profani, iar nevasta mea fără competență a făcut o comparație între ora de clasă și antrenament. Nu are nicio relevanță, pentru că nu ai cum să faci o asemenea paralelă, doar în capul unui profan”

sursa: fanatik.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares