16 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Ministrul Sănătății a anunțat că președintele CJ Dolj și primarul Craiovei au fost cooptați în unitatea de management care se ocupă de cele trei spitale regionale 

„Sunt în Craiova și pentru a avea întâlniri cu doamna ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, președintele Consiliului Județean, Ion Prioteasa și primarul în ceea ce privește Spitalul Regional. După cum știți, la Craiova, va fi construit unul dintre cele trei spitale regionale, anunțate în programul de guvernare. Vreau să vă spun că Spitalul Regional craiovean este cel mai avansat din punct de vedere al actelor. Adică hotărârea de guvern este dată și aveți chiar și certificatul de urbanism. Celelalte două spitale, de la Iași și Cluj, sunt în fază de elaborare a hotărârii de guvern, încă mai așteptăm documente de la Cluj”, a spus ministrul Sănătății.

Florian Bodog a precizat că se va lucra în foarte strânsă legătură cu președintele Consiliului Județean și cu primarul Craiovei. ”Avem nevoie ca, în momentul în care demarăm lucrările, acestea să meargă cu utilitățile și absolut toate lucrurile pe care autoritățile le pot pune la dispoziție. Motiv pentru care vom coopta, în unitatea de management, primarul Craiovei și președintele Consiliului Județean”.

„Vom merge la domnul președinte al Consiliului Județean, unde ne vom uita, împreună cu echipa, pe toate planșele ca să ne asigurăm că suntem în linie dreaptă și tot ceea ce am făcut până acum este foarte bine. Un spital regional este mai mult decât necesar în Craiova. Într-adevăr, toate unitățile sanitare, aflate în subordinea primăriei, le-am renovat și se prezintă în condiții foarte bune. Așa cum spune și domnul ministru, secția de copii de la spitalul de Boli Infecțioase din Craiova este cea mai frumoasă din țară, la ora actuală. Dar în continuare avem nevoie, și nu numai noi, ci întreaga Oltenie, de un spital regional pentru că știți în ce condiții se prezintă Spitalul Județean”, a explicat fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares