25 septembrie 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 17 Second

S-a schimbat modificarea: concertul lui Stefan Bănică se va ţine tot la Sala Polivalentă

UPDATE

RAAADPFL: Spectacolul susţinut de Ştefan Bănică Jr. va avea loc la Sala Polivalentă în data de 12.11.2015, începând cu ora 19.30, accesul fiind posibil începând cu ora 18.30. Decizia vine în urma  şedinţei tehnice organizată astăzi, 11 noiembrie 2015, la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti Craiova”, întâlnire la care au participat reprezentanţii ISU „Oltenia”, Poliţiei Municipiului Craiova, firmei de pază şi protecţie angajată de organizator, reprezentantul organizatorului spectacolului şi reprezentanţi ai Sălii Polivalente din Craiova. Instituţiile abilitate au luat act de faptul că Sala Polivalentă este în plin proces de intrare în legalitate prin expertiza tehnică în baza legislaţiei nou-apărute, ceea ce conferă dreptul de a susţine şi activităţi culturale pe lângă cele sportive. Totodată atenţionăm spectatorii că locurile de parcare sunt limitate din cauza lucrărilor care au loc la noul stadion.

„Prieteni din CRAIOVA, acest mesaj este in mod special pentru voi, cei care veti veni maine seara (joi) la concertul meu din cadrul turneului ‪#‎GuraTaci‬. Este o lamurire pe care stiu ca o asteptati. Va confirm ca spectacolul de la Craiova va avea loc la SALA POLIVALENTA, asa cum a fost programat initial, la ora 19:30. Intelegem preocuparea pentru siguranta spatiilor in care au loc evenimente, mai ales dupa tragedia de la sfarsitul lunii octombrie de la clubul din Bucuresti, insa Sala Polivalenta din Craiova intruneste toate normele si avizele legale. Vrem sa-i informam pe toti cei care au cumparat bilet – si sunt peste 3.000 de oameni – ca pot veni linistiti si sigur la concertul de pe 12 noiembrie de la Sala Polivalenta, concert pe care, pentru mine, prin prezenta voastra atat de numeroasa, l-ati transformat intr-un mare eveniment. Multumesc, ne vedeam maine seara la Craiova!”, a anunţat Stefan Bănică pe contul de facebook. 

STIREA INIŢIALĂ.

ISU interzice concertul lui Bănică de la Polivalentă

ISU nu mai dă voie Primăriei să organizeze concerte la Polivalentă până când  nu se va ști cu exactitate câte persoane pot intra în Sală.

“La Sala Polivalentă se respectă absolut toate măsurile de siguranţă, dar nu mai există documente pentru calitatea materialelor. La sala Polivalentă a început construcţia în urmă cu 19 ani. S-au schimbat vreo cinci firme de la vreme respectivă, nu au depus de la una la alta toate certificările de la început, s-au pierdut probabil pe parcurs aceste documente de la firmele respective. Cert este că atunci când am preluat noi de la CNI administrarea, nu au fost puse la dispoziţie şi în aceste condiţii, cei de la ISU ne-au spus că măsurile de siguranţă se respectă inclusiv hidranţi, extinctoare, absolut tot ceea ce este necesar, ieşiri de urgenţă, dar că va trebui să găsim undeva într-o arhivă aceste documente de calitate a materialelor respective. Începând de săptămâna viitoare vom face un demers la CNI ca să ne scoată din arhiva pe care o au toate aceste documente, astfel încât să putem să obţinem autorizaţia finală, dar, cu certitudine, la ora actuală nu sunt probleme pentru organizarea jocurilor, însă ne-au atras atenţia că ea are destinaţia de Sală Polivalentă, de jocuri sportive şi că ar fi bine, până când obţinem toată documentaţia ca să vadă dacă proiectantul a prevăzut pentru fiecare persoană care intră în această Sală Polivalentă un anumit perimetru şi cât măsoară acest perimetru să nu mai organizăm spectacole în care publicul să fie pe teren. Putem să organizăm în continuare meciuri de handbal, baschet etc dar nu vom mai organiza acolo concerte. În această situaţie, am rugat-o pe doamna Rela Filip să ia legătura cu organizatorii concertului de joi al lui Ştefan Bănică şi să le propunem ca şi variantă Centrul Multifuncţional care este abilitat, are toate autorizaţiile necesare”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Ștefan Bănică ar fi trebuit să concerteze pe 12 noiembrie la Craiova, la Sala Polivalentă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares