10 decembrie 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second
Replici acide între PSD şi ACL, după ce creştin liberalii au cerut retragerea din BEJ a reprezentantului social-democraţilor pe motiv că acesta ar avea o condamnare penală.
ACL: ŞUIU ESTE LIPSIT DE DREPTURI ELECTORALE
„Am aflat cu stupoare că PSD a numit în Biroul Electoral Judeţean Dolj un reprezentant care se pare ca nu îndeplineşte cerinţa exercitării drepturilor electorale şi – ca urmare – nu poate fi membru al birourilor electorale. Conform informatiilor de care dispunem, domnul ŞUIU ALIN IONUŢ, reprezentantul PSD în Biroul Electoral Judeţean Dolj este lipsit de drepturile electorale cu titlu de pedeapsă compelmentară a pedepsei penale definitive de şase luni închisoare,  aplicată acestuia de către Curtea de Apel Craiova prin Sentinţa penală dată la 07.03.2012 în DOSARUL 2230/54/2009 al acestei instanţe, sentinţă menţinută de ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE, care prin pedepsele complementare aplicate îi interzic reprezentantului PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT dretul de a alege şi de a fi ales”, se precizează într-un comunicat al ACL DOLJ
PSD: FALS! MINCIUNĂ! Domnului Alin Șuiu nu i-au fost interzise drepturile electorale
PSD a răspuns tot prin intermediul unui comunicat: „Și noi am aflat cu stupoare că cei de la ACL Dolj au aflat cu STUPOARE că domnul Alin Șuiu face parte din BEJ Dolj, în condițiile în care a făcut parte din această structură și la alegerile europarlamentare și nu l-au contestat.Cei de la ACL Dolj, pe finalul campaniei electorale, continuă mizeriile și dezinformează opinia publică, aruncând pe piață tot felul de minciuni. După ce au văzut că nu a mers faza cu scrisoarea trimisă presei din Craiova, azi au revenit cu un comunicat care cuprinde mai multe informatii false legate de reprezentantul Alianței Electorale PSD UNPR PC în BEJ Dolj, Alin Șuiu. ESTE CLAR CĂ CEI DE LA ACL DOLJ GÂNDESC LA FEL DE ÎNCET CA ȘI CANDIDATUL LOR, KLAUS WERNER IOHANNIS, ODATĂ LA ȘASE LUNI, DAR SE PRICEP SĂ DEZINFORMEZE ȘI SĂ MINTĂ. Cei de la ACL Dolj susțin că domnului Alin Șuiu i-au fost interzise drepturile electorale și implicit dreptul de a face parte din BEJ Dolj. FALS! MINCIUNĂ! Domnului Alin Șuiu nu i-au fost interzise drepturile electorale și nici alte drepturi, nici de instanța de judecată a Curții de Apel Craiova și nici cea a Înaltei Curți de Casație și Justiție, în consecință nu i-a fost interzis nici dreptul de a face parte din BEJ Dolj. Încă odată se dovedește o minciună a celor de la ACL Dolj. AȘA CUM SPUNEAM MAI SUS, ESTE CLAR CĂ CEI DE LA ACL DOLJ GÂNDESC LA FEL DE ÎNCET CA ȘI CANDIDATUL LOR, KLAUS WERNER IOHANNIS, ODATĂ LA ȘASE LUNI, DAR SE PRICEP SĂ DEZINFORMEZE ȘI SĂ MINTĂ. RUȘINE MARIAN JEAN MARINSECU!”
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares