PUNCT OCHIT
FOTBAL
„Stai la Craiova, Andrei. De tine depinde dacă rămâi îndrăgit sau nu”

Cel mai valoros jucător al Craiovei, Andrei Ivan, este rugat de suporteri să nu plece la Steaua. După ce negocierile dintre Becali şi Roatru au intrat în impas, Ivan a plecat cu echipa în cantonamentul din Antalya. Jucătorul a postat…

ivan petro

Cel mai valoros jucător al Craiovei, Andrei Ivan, este rugat de suporteri să nu plece la Steaua. După ce negocierile dintre Becali şi Roatru au intrat în impas, Ivan a plecat cu echipa în cantonamentul din Antalya. Jucătorul a postat o poza din avion alături de Acka.

„Ivan,stai la Craiova!Nu te du la FCSB,pentru că acolo,după un meci mai puţin bun al tău,Becali va ieşi la TV şi te va umili!Nu se merită!Cu toţii ştim în ce manieră au plecat majoritatea jucătorilor de la FCSB!Rămâi la noi!”

„De tine depinde speranță a Olteniei dacă rămâi îndrăgit sau nu, nu te grăbi să pleci, și mai ales la stâna ciobanului, ai viitorul în față!”

„Stai la Craiova Andrei….macar pana in vara. Si apoi drum bun afara….la oi ar fi pacat, uite cati jucatori tineri au sfarsit lamentabil in stana”

in alegerea ta te-as ruga sa tii cont si de noi, suporterii…”

0 Shares

About the author

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *