14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Sorin Cârțu și Sven Goran Eriksson au rememorat în Turcia celebrul meci dintre Craiova și Benfica din semifinala Cupei UEFA.

„Mi-a făcut plăcere să-l revăd pe Sven Goran Eriksson, e un mare om de fotbal şi orice discuţie cu el este interesantă. Ne-am adus aminte de întâlnirea pe care am avut-o în urmă cu doi ani la Iaşi şi de meciul din 83. Era normal, pentru că au fost nişte meciuri de referinţă şi pentru cariera lui, erau începuturile lui ca antrenor şi a fost o reuşită faptul că a ajuns în finala Cupei UEFA, pe care a pierdut-o cu Anderlecht. N-am discutat foarte mult despre acest lucru, iar acum şi el se află la un început de drum, e o nouă experienţă pentru el în fotbalul chinez”, a spus Cârțu.

La rândul său, Sven Goran Eriksson şi-a readus aminte cu plăcere de dubla cu Universitatea din 1983, când era pe banca lui Benfica Lisabona: „A trecut mult timp de atunci. Au fost momente frumoase, noi am ajuns în finală, dar a fost o dublă foarte grea împotriva Universităţii Craiova, care avea o echipă foarte bună atunci. Am fost şi norocoşi că am mers mai departe, dar acum este istorie. Mi-l amintesc foarte bine pe atacantul înalt, Cămătaru, dar pe lângă el mai erau şi alţi fotbalişti foarte buni, cum ar fi Balaci sau Cârţu. Nu-mi amintesc numele tuturor, dar ştiu că formau o echipă foarte puternică şi aveau nişte fani fantastici. Nu ştiu foarte multe lucruri despre fotbalul românesc din prezent, ştiu că Universitatea Craiova a promovat anul trecut pe prima scenă şi mai ştiu că se fac eforturi mari să devină iarăşi o forţă”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares