23 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 22 Second

Familia ucisă luni în teribilul accident de la Pădurea Sarului venise la Craiova să petreacă Sărbătorile de Paște. Plecaseră cu mulți ani la București și, așa cum fac mulți dintre cei plecați, de Sărbători vin acasă. În mașină se aflau Petre Ion, Mirabela Ion și cei doi copii ai lor, de 2 respectiv 5 ani.

Petre  a deschis acum 7 ani Beer O’Clock, unul dintre primele pub-uri cu bere artizanală din București, si era unul dintre cei trei asociati ai micro-fabricii de bere Hop Hooligans, potrivit universitateadebere.ro.

Unul dintre prietenii lui Petre este Cristian Vasilcoiu: „Am crescut impreuna la G-uri, in Rovine, in Craiova, apoi am venit cam in acelasi timp in Bucuresti. Am locuit si impreuna, am avut si un bar. Ne-am casatorit cam in acelasi timp, am facut fiecare cate doi copii. Iar ieri, un TIR-ist care a considerat ca n-are rost sa-si cumpere si anvelope i-a luat viata atat lui Petre, cat si Mirabelei si ambilor lor copii…Barbosu’ nu exista, ca daca ar exista nu ar permite asa ceva!”

Prieteni și cunoscuți ai familiei nu le-a venit să creadă când au auzit teribila veste. Pagina de facebook a lui Petre a devenit locul de pelerinaj pentru prieteni. 

„Cei care sunteti in Bucuresti…mergeti in centrul vechi la Beer O’Clock si aprindeti o lumânare…lasati un gand bun pentru familiile indoliate 😢😢😢Va mulțumesc 😢😢😢”. 

„Sunt absolut socată….refuz sa să cred că asa ceva s.a intamplat 😢😢😢😭 Vă voi iubi mereu…vesnic veti fi in gândul si in sufletul meu 💔💔💔💔 Nu pot să cred… 😢😢😢😢

„Sa ai grija de a ta familie in ceruri acum. Cuvintele sunt de prisos… Vinovatii sa plateasca pe pamant voi sa va odihniti in cer”

„Petre un om minunat….un exemplu…dedicat…un om care a crezut în visul lui si a luptat pentru el…un om care a reusit intr.un oras ca Bucuresti sa fie varf…iar Mira, iubita de ea, un prieten minunat…o mama cum rar am văzut…cu un suflet cald si iubitor…un om care a tras de mine efectiv…nu stiu ce o sa fac fara tine 😢”

„Oameni frumosi, talentati, pasionati, care mi-au dat o lectie de viata. Nu pot sa cred ca au plecat toti, atat de prematur. O pierdere uriasa”.

„Dumnezeu să-i odihnească. Condoleanțe familiilor. Suntem șocați. Unde este dreptatea….?”

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat pentru Gazeta Nouă  că anchetatorii vor dispune efectuarea mai multor expertize tehnice. „Dosarul se află în cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetarea este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. În primă fază, probabil că va fi dispusă efectuarea mai multor expertize tehnice”, a afirmat Dicu.

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares