14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

”Eu sunt la baza de antrenament și a veni Andrea, și-a luat echipamentul și a zis că probabil astăzi sau mâine se parafează și contractul. Cluburile s-au înțeles, acum rămâne să se stabilească și raporturile FCSB – jucător, dar în proporție de 99% lucrurile sunt rezolvate și nu cred că ceva ar putea să le mai schimbe. FCU Craiova este mulțumită cu transferul, pentru că nici Adrian Mititelu nu este un sac fără fund. El a fost singurul sprijin al echipei”, a spus Marcel Pușcaș la PRO ARENA.


„Și-a luat echipamentele de la bază!” Marcel Pușcaș, ultimele detalii despre Compagno. Când va fi prezentat la FCSB pe www.sport.ro

Andrea Compagno, transfer bombă la FCSB. Becali: Suma este de un milion și jumătate! Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă

Pentru Andrea Compagno meciul cu UTAa fost ultimul sub culorilor celor de la FCU. Gigi Becali a anunțat sâmbătăt dimineață că s-a înțeles cu Mititelu, suma de transfer fiind de 1,5 milioane de euro.

„Da, Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate! Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

Andrea Compagno a ajuns la Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori, din San Marino, după ce a dat probe la Petrolul, contribuind decisiv la promovarea lui FCU în primul eșalon.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares