Un fost fotbalist, autorul jafului de la casa de pariuri din Craiova

 Un fost fotbalist, autorul jafului de la casa de pariuri din Craiova

Autorul jafului de la casa de pariuri din Craiova este un fost fotbalist. Mădălin B.(foto- tricou albastru) a jucat fotbal la Dunărea Bistreț, la  divizionarele C – FC Balș, Sporting Rosiorii de Vede. Și-a încercat șansa și în străinătate dar fără succes. „Este viața mea fotbalul, chiar daca nu  mi s-a împlinit visul, dar nu se știe ce ne rezervă viitorul”, spunea tânărul cu ceva vreme în urmă.

„Era băiat cuminte chiar nu știu de ce a făcut asta”, ne-a spus un fost coleg al acestuia. „Ori a vrut sa dovedească ceva, ori avea probleme. Altă explicație nu am”, mai spune acesta.  Vineri seara, fostul fotbalist a jefuit o casă de pariuri iar sâmbără polițiștii doljeni l-au identificat și au recuperat suma sustrasă, 7000 de lei.

După ce l-au identificat pe individ, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa sa, găsind un pistol, întreaga sumă de bani furată şi o pereche de mănuşi: „Pistolul este neletal, din categoria celor nesupuse autorizării”.

„B. Mădălin în vârstă de 24 ani, din Craiova, a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, duminică urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

 

0 Shares