30 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Autorul jafului de la casa de pariuri din Craiova este un fost fotbalist. Mădălin B.(foto- tricou albastru) a jucat fotbal la Dunărea Bistreț, la  divizionarele C – FC Balș, Sporting Rosiorii de Vede. Și-a încercat șansa și în străinătate dar fără succes. „Este viața mea fotbalul, chiar daca nu  mi s-a împlinit visul, dar nu se știe ce ne rezervă viitorul”, spunea tânărul cu ceva vreme în urmă.

„Era băiat cuminte chiar nu știu de ce a făcut asta”, ne-a spus un fost coleg al acestuia. „Ori a vrut sa dovedească ceva, ori avea probleme. Altă explicație nu am”, mai spune acesta.  Vineri seara, fostul fotbalist a jefuit o casă de pariuri iar sâmbără polițiștii doljeni l-au identificat și au recuperat suma sustrasă, 7000 de lei.

După ce l-au identificat pe individ, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa sa, găsind un pistol, întreaga sumă de bani furată şi o pereche de mănuşi: „Pistolul este neletal, din categoria celor nesupuse autorizării”.

„B. Mădălin în vârstă de 24 ani, din Craiova, a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, duminică urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares