14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, confirmă ceea ce în mediile politice din Bănie se știe deja: liberalii nu au șanse să câștige primăria Craiovei. Fostul ziarist susține că toate orașele mari cu excepția Craiovei vor fi ale PNL.

“Singurul oraş mare unde e un pic complicat şi datorită faptului că nu am reuşit o alianţă comună, este Craiova. În rest, toate oraşele mari vor fi ale PNL. Vom păstra tot ce avem şi vom câştiga oraşe pe care nu le-am avut până acum. Ştiţi harta aceea de duminică seară de la ora 21.00 când era intracarpaticul galben cu două trei pete verzi şi în rest era roşu cu câte o pată galbenă, precum Călăraşiul. De data asta veţi vedea o hartă în care galbenul va fi dominant pentru prima dată în 30 de ani“, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan.

În martie, deputatul Adrian Prisnel (USR) spunea cam același lucru despre ecuația politică din Bănie: „Sondajele comandate de USR pentru municipiul Craiova arată că putem câștiga Primăria în fața Olguței Vasilescu în cazul unei alianțe mai largi, alianță care, pe lângă PLUS, trebuie să includă și PNL. (…) Este obligatoriu să găsim o soluție politică echitabilă, matură, de a stabili un candidat unic al USR, PLUS și PNL capabil să ia primăria Craiova din mâinile PSD. Mai avem două săptămâni să ne decidem dacă o vrem sau nu pe Olguța primar la Craiova. Eu unul nu o vreau”.

Alianța de care vorbea Prisnel nu s-a realizat astfel că PNL și USRPLUS au intrat cu candidați diferiți în cursa pentru primărie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares