21 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

La fel ca în partidele din primul stagiu, staff-ul tehnic merge pe acelaşi sistem şi în jocul cu Pogon Szczecin, folosind două formule echilibrate, din dorinţa de a vedea la lucru cât mai mulţi jucători. Partida din Lara începe fără minute de tatonare, ambele echipe căutând construcţia spre poarta adversă. Însă defensivele sunt puternice şi nu lasă nimic să treacă. În ciuda jocului alert, în prima repriză sunt doar două şanse mari de gol. Frăsinescu, din lovitură liberă periculoasă de la 17 metri, trage peste. De partea cealaltă, o pătrundere pe flancul drept al nostru, urmată de o centrare pe linia careului mic, crează panică, dar mingea nu este atinsă de atacanţii polonezi. În actul secund, ritmul se menţine, iar numărul şanselor e într-o uşoară creştere. Noi ratăm prin Băluţă, în două rânduri, cu şuturi de la marginea careului, Ivan – şut din unghi reţinut de portar, şi Erikson – bombă pe lângă vinclu. Iar polonezii au un trasor de senzaţie, rezolvat cu stil de Bălgrădean şi încă două contra-atacuri care-l evidenţiază pe Acka. Se încheie aşa cum a început, 0-0.

csuc.ro

Universitatea Craiova – Pogon Szczecin    0-0

Universitatea – repriza I: Bălgrădean – Dumitraş, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Manea, Mateiu, Brandan, Tîrnăcop – Bawab, Herghelegiu.

Universitatea – repriza a II-a: Bălgrădean – Achim, Izvoranu, Acka, Briceag – Erikson, Madson, Cârstea, Varga –  Băluţă (85 Georgescu), Ivan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares