11 iulie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 57 Second

Dezvoltarea comunei Vela trebuie să continue și, de aceea, Gheorghe Cîmpeanu a decis să candideze pentru încă un mandat din partea Partidului Social Democrat. Acesta le propune mai multe investiții oamenilor din localitate și se bazează pe sprijinul lor, așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani.

Comuna Vela este una dintre cele care a cunoscut schimbări destul de mari în ultimii ani, având în vedere că, în trecut, în comună se ajungea cu greu chiar și cu mașinile de teren. De mai mulți ani, însă Gheorghe Cîmpeanu s-a îngrijit ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine, iar lumea să fie mulțumită de comuna în care trăiește. Desigur că mai sunt lucruri de facut și, de aceea, Gheorghe Cîmpeanu a decis că vrea să le mai fie alături oamenilor din Vela pentru încă patru ani.

Realizările din ultimii ani vorbesc de la sine. Echipa PSD de la Vela a reușit să asfalteze și DC 63 care face legătura între satele Râpa Roșie și Știubei, a modernizat și extins iluminatul public în toate comunele, a îmbunătățit considerabil condițiile sanitare din școală și din grădinițele din Gubaucea, Suharu și Bucovicior, reabilitând, totodată, Școala Gimnazială „Ilie Murgulescu”. În plus, a fost realizat cadastrul în extravilan în proporție de 40%, au fost pietruite drumurile interioare ale comunei, iar drumul comunal DC1524 a început să aibă asfalt.

„Îmi doresc să facem în continuare echipă pentru comuna Vela, alături de administrația locală și de cea județeană de la PSD, care mereu ne-au susținut. Oamenii trebuie să știe că tot ceea ce facem, facem pentru ei, iar ei știu și văd cel mai bine asta. De pe 27 septembrie, începem un nou episod al dezvoltării comunei Vela, împreună”, a declarat candidatul PSD la Primăria Vela, Gheorghe Cîmpeanu.

De pe 27 septembrie, urmează patru ani în care Gheorghe Cîmpeanu împreună cu echipa sa s-au gândit la proiecte care își urmează cursul firesc, cel de a fi finalizate, și proiecte noi menite să îmbunătățească viața din comună. Este vorba despre înființarea sistemului de alimentare cu apă și rețea de canalizare în satele Gubaucea, Suharu și Bucovicior, despre înființarea rețelei de canalizare în satul Vela, dar și despre reabilitarea și modernizarea dispensarului uman și a farmaciei Vela, precum și a cabinetelor medicale din satele Gubaucea și Bucovicior.

Mai apoi, proiectele se adresează sportului, prin amenajarea împrejmuirii și realizarea unui teren de sport la școala Gubaucea, dar și printr-un teren de sport nou cu gazon sintetic pentru fotbal și tenis de câmp la Școala Gimnazială „Ilie Murgulescu”. Cu siguranță, vor continua asfaltarea a cel puțin două drumuri interioare în fiecare sat, pietruirea și întreținerea tuturor drumurilor din comuna Vela, realizarea cadastrului sistematic a terenului extravilan din comuna Vela, dar și curățirea și decolmatarea pârâului Pietricea și Terpezița.

„Susținerea și dezvoltarea sportului de masă pentru tinerii din comună este extrem de importantă pentru comunitate, căci numai așa ei se pot dezvolta armonios și vor fi sănătoși. Și, cum și sănătatea psihică și emoțională sunt foarte importante, vrem să realizăm intervenții la toate locașurile de cult din comună. Credința este extrem de importantă pentru noi și, dacă ne-o concentrăm pe proiectele care urmează să fie executate, sunt convins că va ieși ceva extraordinar pentru Vela. Cu siguranță, rămânem împreună și vom face o echipă extrem de bună!”, a conchis candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Vela, Gheorghe Cîmpeanu.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, Executat de SC CityNet Advertising SRL – portal: www.punctochit.info, CUI Mandatar Financiar: 21200019

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares