26 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

CSU a reușit să învingă în primul amical din Antalya.  Potrivit siteului oficial, băieții lui Daniel Mogoșanu și Victor Naicu s-au impus cu 2-1 în fața grupării FC Hallescher, după o primă repriză excelentă în care Măzărache a marcat și a fost coautor la autogolul germanilor.

”Încă de la început, oltenii au mizat pe posesie, în ciuda unui pressing agresiv al adversarilor, care a mers până în apropierea careului lui Straton. Astfel au apărut și culoarele, iar țesătura de pase a alb-albaștrilor i-a adus în poziții excelente. Apărarea formației din Bundesliga 3 a cedat în minutul 26, când Bancu a pătruns furibund pe banda stângă, a centrat ideal în fața porții, de unde Măzărache a pus latul pentru 1-0. Opt minute mai târziu, o centrare a lui Măzărache, tot de pe stânga, a fost lobată peste portar de un fundaș german și s-a făcut 2-0. În repriza a doua, nemții au redus din diferență în urma unei lovituri de colț. Au căutat egalarea în finalul jocului, iar Craiova lovitura decisivă pe contra-atac. Nu s-a mai marcat, iar întâlnirea s-a încheiat cu victoria Universității”, notează siteul oficial al clubului.

Formula utilizată a arătat astfel: Straton – Achim (46 Dumitraș), Acka, Iliev, Vătăjelu, Madson, Zlatinski, Mateiu, Bancu (56 Băluță), Ivan (90 Petre), Măzărache (46 Hergheligiu).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares