25 septembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

La prima rundă de alegeri a viceprimarilor, PNL a pierdut un consilier local, Dan Diaconu. La runda de luni, PNL a mai pierdut doi consilieri. Cu Dan Diaconu, PNL încă se judecă astfel că acesta este în continuare consilier local.

Președintele PNL Craiova, Marian Vasile, a anunțat printr-un comunicat de presă că va propune excluderea din partid a celor doi fripturiști care au votat luni alături de PSD în ședința în care s-a stabilt al doilea viceprimar al Craiovei. Este vorba de Răzvan Diaconu și Daniel Stoian. Primul s-a autopropus la funcția de viceprimar fără a avea sprijinul partidului, iar cel de-al doilea l-a votat.

PNL nu este în alianță cu PSD la Craiova. Ne păstrăm orientarea ideologică clară și determinarea de a lucra exclusiv în interesul craiovenilor, chiar dacă se poate solda cu pierderi politice de moment. Câștigul Liei Olguța Vasilescu este de foarte scurtă durată pentru că vom reacționa prompt și ferm: cei doi consilieri locali care au trădat opțiunile electoratului de dreapta vor fi excluși din PNL. În confirmarea celor de mai sus, Biroul Politic Local al PNL Craiova a fost convocat în ziua de vineri, 04.03.2022, pentru ratificarea deciziei.

Comunicat PNL Craiova
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares