14 iulie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 7 Second

  

Noul antrenor al Craiovei, Marinos Ouzounidis, conferință de presă de prezentare la stadion.

Fiecare antrenor are ideile proprii față de fotbal. Ar fi o greseală din partea mea să încerc să schimb totul. Mai ales în această perioadă încărcată. O să transmit jucătorilor aspecte pe care le consider eu importante. NU pot trece la schimbări majore. Nu aș dori să așteptați ca din prima zi să se schimbe totul. O să iau măsuri colective, si nu aș vrea să le interpretați ca greseli ale foștilor antrenori ci ca idei ale mele. NU vă imaginați că vor fi schimbări radicale de joc dar schimbări vor exista. (…)

Mă consider un antrenor echilibrat. Când ai o echipă care vrea să câștige campionatul trebuie să te concentrez pe atac. (…) Foame de titluri m-a convins să vin la Craiova. M-am interesat de Craiova și referințele au fost din cele mai bune. Am lucrat cu mulți jucători români (…)

Ca să ajungi în vîrf nu e suficient să ai o echipă buna. Ai nevoie de un nivel psihologic foarte bun. Anul trecut echipa a fost la un pas de titlu. A fost o experiență dar concluzia că la jocurile importante trebuie să devenim mai buni, să ne pefecționăm. (…) Primul nostru obiectiv este câștigarea campionatului. (…) O armă puternică a echipei nu e cu ea, si aici mă refer la suporteri. Pentru echipe cum e a noastră faptul că nu avem publicul alături de noi e o mare pierdere.

(…) Primul meu meci în cupele europene a fost la Craiova, cu Electroputere. (…) Părerea mea este că CFR a fost mai puternică anul trecut și de asta a câștigat. Și noi avem experiență. Îmi mențin părerea că trebuie să ai caractere puternice ca să câștigi campionatul. Avem jucători buni, talentați dar e important ca acești jucători să aibă încredere în ei, să devină caractere puternice. Și asta o să facem: o să-i ajutăm să devină mai buni. (…) Important este să cunosc cât mai repede jucătorii și să încerc să-i înțeleg (…) Vreau să transmit fanilor că doresc să fie siguri că vom face tot ce e mai bine ca să-i mulțumin și să le dăm bucuria pe care o așteaptă. Știu că iubesc echipa, că sunt foarte pretențioși și fără ei nu putem avansa.

Sorin Cârțu: Îi doresc să ne readucă speranța că putem câștiga campionatul. Noi sperăm că aducerea noului antrenor să fie un pas în îndeplinirea obiectivelor. Sunt speranțe că mai vin niște jucători. Sunt trei oferte făcute.

https://www.facebook.com/punctcv/posts/2577400169226093
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares