STIRI

Wizz Air așteaptă autorizarea pentru operare de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română pentru a relua zborurile din Craiova

prio

Wizz Air  a anunțat joi amânarea reînceperii operațiunilor de la Aeroportul Internațional Craiova (CRA), până la 10 noiembrie, dată până la care Aeronautică Civilă Română va emite autorizare pentru operarea în condiții normale de la Craiova. Până la această dată, Wizz Air va opera zborurile planificate din Craiova de la Aeroportul Henri Coandă (OTP).

“Până când Autoritatea Aeronautică Civilă Română nu va emite autorizarea pentru operarea în condiții normale de la Craiova, inclusiv pentru căile de rulare și platformele de parcare, nu vom opera acolo”, a declarat John Stephenson, Vicepreședinte Executiv Wizz Air. “Deși nu avem de ales, ne cerem scuze clienților noștri pentru această întârziere în reînceperea zborurilor noastre de la Craiova”, a spus Stephenson. “Știm că vor exista incoveniente dar facem tot ce putem pentru a le minimiza. Suntem nerăbdători să reluăm operațiunile obișnuite de la Craiova”, a adăugat oficialul Wizz Air. Președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, aanunțase că se reiau zborurile de pe data de 25 octombrie.

0 Shares