14 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Echipe mixte formate din reprezentanți ai structurilor județene din cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Muncă,  Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență au verificat pe parcursul a două zile, 10 și 11 iulie, controale la 27 de centre din localitățile Craiova, Plenița, Cetate, Calafat, Malu Mare, Sadova, Bechet, Bistreț, Podari, Dioști, Amărăștii de Jos. Au fost trei echipe mixte|zi (un total de 27 de inspectori|zi) rezultatele verificărilor fiind centralizate de Prefectura Dolj, care întocmește rapoarte pe baza informațiilor primite.

Măsuri dispuse contravenții 28 în valoare de 135.100 lei   – avertismente 40. De asemenea, au fost retrase temporar două avize. Centrele vizate de această măsură continuându-și activitatea, urmând să parcurgă cu celeritate etapele de reavizare.  

Unuia dintre centre i-a fost retras avizul întrucât existau în centru patru beneficiari declarați (cazuri sociale deosebite), peste limita admisă prin licența de funcționare. În cursul zilei de astăzi 12.07.2023, cei patru rezidenți au fost relocați în alte centre.

Celui de-al doilea furnizor i-a fost retras avizul sanitar pentru că s-au făcut recompartimentări interioare fără ca noile circuite să fie avizate, urmând ca în perioada imediat următoare să redepună documentele eferente noilor trasee pentru reavizare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares