0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

SORIN GRINDEANU: Am semnat Contractul pentru Extinderea și Modernizarea Aeroportului Internațional Craiova.✅Un proiect în valoare de aproximativ 100 milioane de euro, din fonduri europene.📌Un nou terminal de pasageri va fi construit.📌Infrastructura de mișcare va fi extinsă și modernizată. 📌Aeroportul va fi dotat cu noi echipamente și sisteme de control.❗Lucrările trebuie să fie finalizate până în anul 2023!

SORIN MANDA: Aeroportul Internațional din Craiova intră într-un amplul proces de modernizare. În prezența vicepremierului Sorin Grindeanu am semnat astăzi, 16 decembrie, contractul pentru extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Craiova. ℹEste un proiect despre care v-am vorbit încă din primăvară acestui an, în valoare de aproximativ 100 milioane de euro, finanțat din fonduri europene, obținut prin Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Aeroportul craiovean va avea:➡️ Un nou terminal de pasageri care va fi construit care va putea procesa 2 milioane de pasageri pe an➡️ Infrastructura de mișcare extinsă și modernizată pentru a spori securitatea și siguranța aviației Mulțumim, Sorin Grindeanu, persoana care a deblocat documentația acestui amplu proiect.‼️Lucrările trebuie să fie finalizate până în anul 2023!

LIA OLGUȚA VASILESCU: Vicepremierul Sorin Grindeanu și Sorin Manda, directorul Aeroportului Craiova, au semnat azi contractul pentru extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Craiova. Este un proiect în valoare de aproximativ 100 milioane de euro, finanțat din fonduri europene, obținut prin Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și reprezintă:➡️ Un nou terminal de pasageri care va fi construit;➡️ Infrastructura de mișcare va fi extinsă și modernizată;➡️ Aeroportul va fi dotat cu noi echipamente și sisteme de control.➡️ Lucrările trebuie să fie finalizate până în anul 2023. Timp de un an de zile, fostul ministru al Transporturilor a blocat acest proiect, respingându-l de nu mai puțin de 17 ori de la semnatură. Sorin Grindeanu a deblocat în 7 zile documentația, iar azi s-a semnat, în sfârșit, proiectul care va duce la extinderea aeroportului din Craiova, astfel încât să poată asigura un flux de 2 milioane de pasageri pe an.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares