0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

UPDATE. Încă șapte jandarmi de la Gruparea Mobilă Frații Buzești Craiova, contactați direcți ai celui infectat, au fost testați pozitiv. DSP a dispus izolarea unui număr de 17 jandarmi care ar fi intrat în contact cu colegul internat la Spitalul de Boli Infecțioase. „Cele şapte persoane sunt contacte directe ale pacientului confirmat în data de 24 aprilie, coleg de serviciu cu aceştia, ei aflându-se în concediul medical la domiciliu. Persoanele au prezentat simptome, fiind testate în ziua de 25 aprilie a.c.”, informează Prefectura Dolj.

Jandarm din Craiova, testat pozitiv cu COVID-19. Detașamentul jandarmului, retras de la misiuni, 17 contacți direcți, la izolare

Un jandarm din cadrul Grupării Mobile Frații Buzești Craiova a fost testat pozitiv. Potrivit autorităților, jandarmul a sunat, joi seara, la 112 fiind transportat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Craiova, împreună cu alte două persoane, membre ale familiei. Cei trei au fost internați, testele fiind pozitive. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au demarat ancheta epidemiologică, iar la nivelul unităţii de jandarmi din Craiova s-a dispus măsura izolării la domiciliu a unui număr de 17 persoane – contacţi direcţi. Detaşamentului din care face parte jandarmul a fost retras dela planificarea executării misiunilor până la finalizarea anchetei epidemiologice.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares