23 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Medicul Livia Davidescu a dezvăluit pe facebook că asistenta depistată pozitiv la Oncologia Spitalului Clinic Județean de Urgență a fost testată prin intermediul testelor PCR donate de Compania OMV evitându-se în acest fel ca secția să devină un focar de infecție.

Testarea personalului, cheia păstrării sistemului sanitar in siguranta

La SCJU a inceput testarea personalului, prin intermediul testelor PCR donate de Compania OMV. Este cel mai bun lucru ce se putea intampla personalului spitalului, dovada depistarea unei asistente pozitive la secția de Oncologie, înainte ca sectia respectivă sa devina un focar de infecție.
Vreau sa le multumesc personal pentru implicare oamenilor ce au facut posibila aceasta testare.. Nu vor sa fie nominalizați.. deși merita..
Unii sunt medici în spital sau in DSP ( si nu, nu au facut parte din acest prim lot de 100 de persoane testate), altii sunt reprezentanții ai societății civile ( oameni cu o dăruire remarcabilă pentru rezolvarea problemelor comunitatii) , iar alții sunt reprezentații companiilor private ce si-au arătat disponibilitatea pentru sprijinul neconditionat al luptei contra virusului Corona.. Testarea personalului este cheia păstrării sistemului sanitar in siguranta. O mențiune specială pt cei ce lucreaza, efectiv, aceste probe..Nu pot sa nu il mentionez aici pe domnul doctor Mihai Ioana, cel ce coordonează laboratorul de testare.. Pentru ca lucrurile sa se întâmple, a fost nevoie de vreo 10 oameni și de o schimbare de perceptie ..

Livia Davidescu, medic SCJU
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares