17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Ceea ce ar fi trebuit să fie o simplă formalitate, validarea mandatelor aleşilor locali, s-a transfomrat într-o dispută între PSD-PNL, pe de o parte şi între PNL şi Pavel Badea, pe de altă parte.

IMG_20160623_132645

Înainte de începerea şedinţei de constituire a noului Consiliu Local Craiova, Pavel Badea a venit cu un document prin care arătă că a contestat măsura excluderii din PNL  şi că până la o decitzie definitivă a Comisiei de Arbitraj a partidului rămâne membru cu drepturi depline. Comisia de validare constituită la nivelul Consiliul Local Craiova a decis, prin vot, prorogarea(n.r. – amânare) validării mandatului de consilier pentru Pavel Badea şi Doru Câplea  până o decizie definitivă a PNL. Pentru prorogare au votat  în Comisia de Validare – Bianca Predescu, Radu Marinescu, Alexandru Beţiu, Radu Romeo, împotrivă- Marian Vasile.

IMG_20160623_133925

Consilierul liberal a contestat decizia. „Nu mi se pare corect ceea ce s-a decis. PNL a depus toate actele prin care se atestă faptul că Pavel Badea a fost exclus din partid. Mandatul domnului Cîplea trebuie validat. Vă anunţ că vom contesta hotărîrea de validarea a Consiliului Local, inclusiv hotărârea prin care  doamna primar a depus jurământul”, a precizat Marian Vasile.  Decizia Comisiei a fost aprobată prin vot astfel că au fost validaţi 26 de consilieri locali. De la ALDE au fost validaţi Dumitru Mănescu şi Firmilian Calotă.

„Nu mă cramponez de o o funcţie. Eu apăr un principiu. Consider nestatutară excluderea mea din partid şi aştept decizia Comisiei De Arbitraj”, a precizat Pavel Badea pentru PUNCT OCHIT.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares