Claudiu Manda: Ce? Sunt singurul om care înjură?

 Claudiu Manda: Ce? Sunt singurul om care înjură?

În manualele de jurnalism printre multe ziceri e și una care este celebra printre ziariști. Nu e știre atunci când un câine mușcă un om, e știre atunci când un om mușcă un câine. Parafrazând, nu e o știre când un cetățean înjură un politician ci atunci când un politician înjură un cetățean.

Preambulul fiind atins, să trecem la subiect. Adică, știrea că președintele PSD Dolj a înjurat un cetățean plecat la muncă în Anglia.

Știrea sună cam așa. 

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, și-a ieșit din pepeni și l-a înjurat pe facebook, în privat, pe un craiovean plecat la muncă în Anglia, asta după ce cei doi se jigniseră public la o postare a politicianului. Totul a pornit de la o postare a deputatului, care a sharuit un articol de ziar în care se anunța că autobuzele și tramvaiele vor avea Wi-Fi neparolat. Iovu Sorin a intervenit în discuții cu un sec  ”PSD isti nenorociti !!!!!!!”. Manda a reacționat: Marea e frustrarea. Dialogul a continuat în același fel, președintele PSD Dolj s-a enervat si i-a trimis acestuia un mesaj în privat.

manda injuraturi

Acesta a facut un  printscreen si i-a transmis deputatului: Oricum am trimis poza la toate ziarele. Te am facut de CACAT (ORICUM EREAI ). 

2015-12-12 (2)

Câteva considerente

Că președintele PSD Dolj a greșit este evident. Că acela înjurat nu este ușă de biserică este și asta evident. Întrebarea care se pune ”Are un politician dreptul să reacționeze violent verbal atunci când este făcut cu ou si cu otet de către un alegător? ”. Depinde de politician. Unii înghit în sec, alții întorc înjurătura. Așa a făcut și Claudiu Manda, care se apără: Ce? Sunt singurul om care înjură?.

0 Shares