24 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second

mures

Târgu-Mureș a obținut un egal important în Bănie, CSU fiind deasupra liniei pentru play-off. ASA se află pe șase, cu 26 de puncte, iar  Craiova acumulează 23 de puncte și este pe șapte.

Mureșenii au început bine partida de pe Extensiv, au avut prima șansă de gol  prin Romario, care a profitat de o indecizie a lui Popov, scapă singur și trimite peste Bălgrădean, ieșit în întâmpinare, dar și peste poartă.  Craiova ripostează prin Curelea, cu un trasor din 10 metri, care trece razant cu vinclul. Târgu-Mureș reușește să deschidă scorul în minutul 13: Bălgrădean intervine la un șut din unghi al lui Romario, dar nu mai are replică la execuția lui Jazvic. Craiova încewpe cursa egalării: șutul lui Mateiu de la distanță e prins de Stăncioiu, la fel și lovitura de cap a lui Curelea. Pe un contra-atac, Voiculeț trimite în bară.

Repriza se încheie la egalitate.  Craiova atacă, mingea refuză să intree în poartă.  Loviturile de cap ale lui Popov și Dumitraș ocolesc poarta lui Stăncioiu, la fel și șuturile lui Vătăjelu, din lovitură liberă de la 25 de metri, ori al lui Zlatinnski din 13 metri. Curelea are două ocazii imense: mai întâi șutul din șase metri este boxată în extremis de portar, apoi Stăncioiu reține lovitura de cap excelent plasată. Kay șterge o centrare perfecta a lui Zlatinski și mingea trece departe. Cu un sfert de oră înainte de final, „capul“ lui Rocha trece peste, după o centrare perfectă a lui Zlatinski. Kay reia cu capul, în urma unui corner, iar mingea aproape zgârie bara. Băluță își încearcă șutul de la 25 de metri, Stăncioiu se culcă pe minge și o reține. O centrare-șutată a lui Bancu este respinsă peste, din doi metri, de Hanca. Cu cinci minute înainte de final, Zlatinski zguduie bara cu o bijuterie de la 25 de metri. Continuăm ofensiva, dar șutul lui Vătăjelu trece la o palmă de bară. Se încheie egal, 1-1, un rezultat total injust, având în vedere modul în care s-a jucat, doar la poarta ardelenilor.

Casetă tehnică

Universitatea Craiova – ASA Târgu Mureș    1-1

Au marcat: Ramiro Costa 35 (aut) / Jazvic 13

Stadion: Extensiv, spectatori: 3.000

Universitatea: Bălgrădean – Dumitraș, Popov, Kay, Vătăjelu – Nuno Rocha, Zlatinki, Mateiu, Bancu – Bawab, Curelea (68 Băluță). Rezerve: Straton, Achim, Ferfelea, Măzărache, Iliev, Madson, Băluță. Antrenor: Emil Săndoi

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu – Velayos, Bejan, Balaur, Golanski – Ndoye, Brandan – Kortzorg Romario (73 Pedro Louis), Voiculeț (62 Hanca), Jazvic (83 Dedov) – Ramiro Costa. Rezerve: Viciu, Borza, Dedov, Hanca, Pedro Louis, Axente, Sbârcea. Antrenor: Cristiano Bergodi

Arbitri: Ovidiu Hațegan – Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe. Rezervă: Robert Dumitru

Observatori: Viorel Ilinca, Adrian Vidan

sursa:L csuc.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares