FOTBAL

Craiova-Hermannstadt 1-1. Mangia: Nu sunt norocos cu acest arbitru. Sunt supărat pentru primele 10 minute. Am pierdut prea multe puncte în acest tur

Antrenorul Craiovei a găsit explicația pentru egalul cu formația din Sibiu: Nu am mișcat mingea și nu ne-am mișcat când nu am avut mingea.

„Am luat gol din fază fixă, nu e bine. Sunt supărat pentru primele 10 minute, pentru teren, dar și pe un alt lucru (n.r – arbitraj). Nu sunt norocos cu acest arbitru (n.r – Iulian Călin). Asta e, mergem înainte. Trebuia să mișcăm mai repede mingea în primele 10 minute, aceasta a fost, de fapt, problema pe toată durata meciului. Nu am mișcat mingea și nu ne-am mișcat când nu am avut mingea.

Cicâldău va fi suspendat pentru meciul cu FCSB, dar atrag atenția că a primit galben la primul fault! Cei de la Hermannstadt se plâng de penalty-ul pe care l-am primit noi? A fost penalty clar și trebuia să fie și roșu!   Problema pentru mine a fost la meciurile precedente. Azi nu am jucat bine, dar am pierdut prea multe puncte în acest tur„, a spus Mangia, la TV Digi Sport.

0 Shares