25 septembrie 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 35 Second

CSU a avut opt ocazii clare de gol dar nu a reușit să înscrie, terminând la egalitate un meci pe care la dominat de la un cap la altul

REPRIZA I

După un un-doi cu Rocha, Bawab își prelungește prea mult mingea și se ciocnește cu Mingote, Ivan încearcă de la 20 de metri, dar adversarii blochează cu prețul unui corner.

Vătăjelu trage și el de la 25 de metri, însă pe Mingote, care reține. Șutul lui Droppa este pradă ușoară pentru Bălgrădean.

În minutul 26, Rocha reia peste, cu capul, din trei metri, după o centrare perfectă a lui Vătăjelu, irosind cea mai mare ocazie a Craiovei. Pe final, tot Vătăjelu este la serivici, dintr-o lovitură liberă, iar Acka reia cu capul din șase metri, puternic, dar în Mingote.

Repriza dominată categoric de alb-albaștrii, se încheie alb.

REPRIZA A II-A

Actul secund debutează cu o nouă șansă mare a Științei, declanșată de Vătăjelu, care-i pasează lui Rocha, acesta continuă pentru Bancu, care din 10 metri, din poziție excelentă, trage previzibil.

Deschis excelent de Rocha, Bawab îl întinde pe Mingote cu un șut din interiorul careului. Atacantul iordanian e din nou periculos la o lovitură liberă de la 20 de metri, dar portarul gorjenilor câștigă și acest duel direct. Ivan întoarce doi adversari, apoi șutează superb de la 25 de metri, mingea trecând puțin pe lângă vinclu.

În minutele de final presiunea este totală: Zlatinski trage din unghi, gorjenii resping de pe linia porții, apoi Băluță reia cu capul pe lângă din careul mic. Micuțul mijlocaș ofensiv este protagonistul unei noi ocazii imense, deviind pe lângă, din 7 metri, centrarea ideală a lui Vătăjelu. Craiova a controlat cap-coadă jocul, dar în final a obținut un singur punct. E al patrulea meci în care Universitatea e imbatabilă.

Emil Săndoi: „După jocul pe care l-am prestat ar fi trebuit să câștigăm fără doar și poate. Jucătorii din toate compartimentele și-au creat ocazii mari. Nu trebuie uitat că este al treilea meci în șase zile, între care și o partidă în care s-au jucat 120 de minute. Băieții sunt de felicitat pentru dăruirea dusă până la sacrificiu. Am ajuns cu ușurință în fața porții, dar am suferit la finalizare. Din zece șanse mari de gol nu am reușit să fructificăm măcar una. Totuși, este al patrulea joc consecutiv în care suntem neînvinși, după precedentele trei victorii din campionat. Ne dorim să recuperăm punctele în meciul de la Cluj, cu CFR. Va trebui să muncim din ce în ce mai mult la finalizare, pentru că dezvoltăm bine jocul și sunt convins că rezultatele vor veni. E adevărat, în sezonul trecut dintr-o ocazie marcam două goluri, după cum spuneți și dumneavoastră, dar acum ne-am propus altceva. În acest campionat jucăm ofensiv, facem presing agresiv din terenul adversarului și ne iese“.

 Stephane Acka: „A fost un 0-0 viu, cu mari ocazii. Din păcate nu am reușit să le fructificăm. Dar, de la început până la sfârșit am jucat bine. Nu s-au schimbat prea multe lucruri în ultima vreme, dar victoriile te ajută să joci mai bine, rezultatele pozitive îți dau încredere. Azi, după cum s-a jucat, am pierdut două puncte. Dar putem recupera la CFR Cluj și să urcăm cât mai mult în clasament“.

 Alexandru Mateiu: „Am făcut cel mai bun meci de până acum, dar din păcate mingea nu a intrat în poartă. Dacă ne vom pregăti la fel de bine, sunt sigur că pe viitor vom înscrie. Avem un lot foarte bun, nu contează dacă lipsește un jucător sau altul. Ne dorim să prindem play-off-ul pentru că acesta este primul obiectiv pe care trebuie să-l îndeplinim“.

CASETA TEHNICA

Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu          0-0

Stadion: Extensiv, spectatori: 2.000

Universitatea: Bălgrădean – Achim, Acka, Popov, Vătăjelu – Bancu (61 Băluță), Mateiu, Zlatinski – Ivan, Bawab (80 Curelea), Nuno Rocha (75 Măzărache). Rezerve: Straton, Dumitraș, Băluță, Măzărache, Hergheligiu, Ferfelea, Curelea. Antrenor: Emil Săndoi

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Filipetto, Fernandes, Momcilovici – Săpunaru (80 Pițian), Droppa – Răduţ (75 Ciucur), Nicoară (70 V. Munteanu), Nistor – Hora. Rezerve: Lazar – Ciucur, V. Munteanu, Erico, Abdelaziz, Grecu, Pitian. Antrenor: Edward Iordănescu.

Brigada de arbitri: Marius Avram, Sebastian Gheorghe, Vladimir Urzică. R: Horia Mladinovici

Observatori: Romulus Gabor, Patrițiu Abrudan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares