16 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

steaua dec 1

Craiova s/a apărat, Steaua a atacat haotic, meciul fiind decis de execuția extraordinară a lui Papp, șut de la peste 30 de metri, direct în vinclu. 

Craiova  a venit în Trivale cu gândul la un egal și timp de 80 de minute tactica a mers. A venit șutul imparabil a lui Papp, care a dat calculele lui Săndoi peste cap. Tade a înscris și el în faza imediat următoare și meciul din Trivale era jucat. Craiova pierde și poziția 7 în clasament fiind devansată de CSM Iași.

„A fost un moment important cand am scapat 2 contra 1. Daca reuseam sa inscriem ii era greu Stelei sa mai revina. A venit acea executie a lui Papp, asta ni se intampla numai noua. O executie de la 35-40 de metri, cred ca a fost si vorba de nesansa. Steaua a meritat victoria, dar n-au avut ocazii foarte clare de a marca. Jucatorii au fost avertizati ca Steaua va fi mai motivata cu Reghe, au  jucatori de nationala, cu calitate tehnica. Steaua ramane principala candidata la titlu. Balgradean n-a cerut schimbare si pana atunci jucase bine. Cand n-a mai putut a ridicat mana si a cerut schimbare. Nu puteam sa-l schimbam atat timp cat el si-a asumat. Ivan putea sa joace de o luna de zile fara casca, dar si-a luat o masura de protectie in plus”, a declarat Emil Sandoi.

Vezi Video

Caseta Tehnică

FC Steaua București – Universitatea Craiova   2-0

A marcat: Papp 81, Tade 83

Stadion: „Nicolae Dobrin“, duminică, ora 20:30

Steaua: Niță – Râpă, Varela, Papp, Toșca – Breeveld (80 Tahar), Stanciu (88 Carp), Tudorie (52 Muniru) – A. Popa, Hamroun, Tade. Rezerve: Cojocaru, Carp, Sulley, Alcenat, Tahar, Onțel, Enceanu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Universitatea: Bălgrădean (83 Straton)– Achim, Popov (24 Dumitraș), Iliev, Vătăjelu – Kay, Mateiu – Bancu, Zlatinski, Ivan – Nuno Rocha (89 Băluță). Rezerve: Straton, Curelea, Dumitraș, Băluță, Madson, Izvoranu, Hergheligiu. Antrenor: Emil Săndoi

Arbitri: Marius Avram – Mircea Orbuleț, Vladimir Urzică. Rezervă: Marcel Bîrsan

Observatori: Eduard Dumitrescu, Viorel Ilinca

Eliminat: Băluță 90+1

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares