23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

FCU a pierdut un meci pe care l-a controlat de la un cap la altul. La final, lui Marius Croitoru nu-i venea să creadă că o echipă care care a tras un șut pe poartă poate câștiga un meci. A lovit cu pumnul și s-a rănit serios

E greu să-mi găsesc cuvintele după moartea fotbalului în mai multe acte. Principalul vinovat sunt eu, pentru că nu am câştigat. O echipă care pleacă de aici cu un şut pe poartă… e vina mea. Am mai văzut echipe de astea care au câştigat şi apoi nu au putut să mai scoată maieul. Rezistă un an, dar după e mai nasol. Bravo lor, au ştiut pentru ce au venit. A fost o seară în care fotbalul a pierdut. S-a mai întâmplat asta prin anii ’80. Este vina mea, nu este vina lor. Din păcate, din fotbal fac parte şi astfel de momente. Nu ai ce să analizezi! Să joci cum se jucau odată baraje… e greu să găseşti vinovaţi, pentru că nu sunt băieţii„, a declarat Marius Croitoru, potrivit digisport.ro.

Eu sunt foarte mulțumit de Marius Croitoru, sincer, și sunt convins că echipa va juca în play-off, anul acesta. Eu cred foarte mult în chestia asta, iar în play-off va fi una dintre echipele bune. Dacă Doamne Ferește se întâmplă să nu ajungem acolo, că orice se poate în fotbal, asta nu înseamnă că nu vom mai colabora.  Până acum, munca lui m-a cucerit. Nu știu ce va fi de mâine, dar, niște rezultate negative, pe un fond de joc bun, cu o eventuală răzgândire.  Din punctul meu de vedere, stă foarte bine. M-a surprins, este mult mai bun decât credeam, când l-am angajat. Este imposibil să nu ne atingem obiectivul, la munca pe care o face și lotul pe care îl are, la condițiile pe care le avem.

Adrian Mititelu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares