17 aprilie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

csu

Jucătorii de la CSU şi câţiva dintre maximii Craiovei au vizitat joi şantierul noului stadion. Gheorghiţă Geolgău a rememorat meciul cu Kaiserslautern din urmă cu 33 de ani.

„Este visul fiecăruia dintre noi să ajungem pe acest nou stadion al Craiovei. Din păcate pentru cei din generația mea nu vom mai juca decât la deschidere, probabil va fi un remember. Că tot suntem în martie, în urmă cu 33 de ani, s-a realizat una dintre cele mai mari performanțe ale fotbalului craiovean – treceam de Kaiserslautern și ne îndreptam spre semifinalele Cupei UEFA. Vechiul Central era arhiplin cu ore bune înainte de începerea meciurilor, iar eu sper ca rezultatele pozitive pe care le va obține Universitatea să aducă din nou, în tribune, peste 30.000 de suporteri. Copiii care vin din urmă visează să joace aici, iar eu le urez din suflet să fie an de an în cupele europene, iar suporterii să fie mândri de echipă“, a spus Geolgău.

 

 

new oblemenco

„Va fi un stadion senzațional. Toți știm că în Craiova oamenii iubesc foarte mult fotbalul. Să dea Dumnezeu ca pe acest stadion să ne batem pentru titlu. Pe un astfel de stadion și teren moralul va fi mai mare. Iar cu suporterii în tribune vom fi foarte puternici“, a spus şi actualul căpitan al Științei, Valentin Iliev.

Directorul tehnic al Universității, Daniel Mogoșanu, câștigător al ultimului event pe Central: „Așteptăm cu nerăbdare ca stadionul să se finalizeze, sunt convins că și suporterii își doresc o astfel de arenă, iar atmosfera va fi incendiară. Sincer, îmi pare rău că nu mai sunt jucător să pot evolua pe noua arenă. De actuala locație mă leagă multe amintiri frumoase, câștigarea campionatului, meciuri în cupele europene. Sunt sigur că noua arenă îi va motiva mai mult pe jucători și va crea o emulație mișcării sportive din Craiova“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares