23 iulie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

pnl

foto: facebook.

Bariera Vâlcii a devenit un adevărat câmp electoral. Cum şantierul deschis în urmă cu trei ani ţine cu tot dinadinsul să nu se închidă, mirosul de voturi i-a atras pe liberali, care duminică au poposit în mijlocul noroiului electoral. Liderul liberalilor, Marian Jean Marinescu, pe post de locomotivă pentru Pavel Badea, a tras concluzia: un exemplu tipic de proastă administrare a oraşului. ”Îşi bate joc de oameni”, a adăugat eurodeputatul.

badea mjm

foto: facebook

„În solidar cu craiovenii care locuiesc aici, am decis sa strângem semnături şi să depunem o petitie publica pentru urgentarea finalizarii lucrarilor din zona”, a anunţat Pavel Badea, candidatul liberalilor la Primăria Craiova.

Cam târziu am zice noi. Oricum nervii oamenilor de aici sunt întinşi la maximum. Dar cum suntem în plină campanie electorală neoficială aproape totul e permis.

Luni după-amiază șantierul din Bariera Vâlcii prinsese ceva viață. La fața locului, viceprimarul Dan Dașoveanu. Vicele are o misiune aproape imposibilă: să termine lucrările în cinci săptămâni. Nu s-a arătata impresionat de desantul liberal. ”Ne ducem crucea până la capăt. Într-un final oamenii o să ne mulțumească. Acum au tot dreptul să ne înjure. Este o lucrare grea. Credeți dumneavoastră că Olguța Vasilescu nu voia să se termine la timp lucrarea. Din păcate a fost o situație imposibilă”.

IMAG3887

Cizmele lui Badea vs pantofii lui Dasoveanu

Vizita lui Badea în Bariera Vâlcii nu a rămas fără urmări. Liberalul a renunțat la pantofi în favoarea cizmelor de cauciuc.

badea cizme

”Dupa ce mi-am umplut pantofii de noroi, am incaltat o pereche de cizme de cauciuc… Nu se putea merge altfel pe strazile din zona…”, a scris Bădiță pe facebook.

IMAG3878

În schimb, viceprimarul a rămas în pantofii cu care a venit. Surprinzător, nici locuitorii din zonă nu apelează la cizme de cauciuc.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares