24 februarie 2024
0 0
Read Time:3 Minute, 18 Second

Craiova a pierdut cu Voluntari(1-2) și playoff-ul devine un vis frumos. La final o parte dintre suporteri au cerut demisia antrenorului Emil Săndoi.

Felix Grigore: „Am primit un gol din ofsaid și unul dintr-un penalti inventat. A fost și un cartonaș roșu neacordat lui Kone. Este inadmisibil ce s-a întâmplat astăzi. Am tras un semnal de alarmă și după jocul cu Chiajna și voi propune drept urmare Consiliului de Administrație al  clubului Universitatea Craiova să luăm o măsură inedită și să nu ne prezentăm la jocul cu Iașiul. În acest fel nu se mai poate. Nu mai putem să jucăm împotriva unor asemenea maniere de arbitraj. Este inadmisibil să acorzi un penalti inexistent și să dai cartonaș galben jucătorului care a făcut un presupus fault. Kay nu va evolua la Iași având cumul de cartonașe galbene. La fel i s-a acordat avertisment și lui Zlatinski, care nu va juca nici el la Iași pentru cumul de cartonașe. Mi-a spus Ivan că arbitrul Rădulescu i-a reproșat că din cauza lui a fost suspendat șase etape. Suporterii sunt, probabil, îndreptățiți să ceară demisia antrenorului și a conducerii. E normal să fie supărați, pentru că anul acesta am ratat toate obiectivele: Cupa României, Cupa Ligii și astăzi eu cred că șansele noastre de a merge în play-off tind spre zero.

Emil Săndoi: „Este un rezultat care ne nemulțumește. Ca implicare în joc nu am ce să le reproșez băieților. Că am făcut unele greșeli, da, pentru că am luat două goluri din două faze fixe ale noastre, pe care trebuia să le gestionăm altfel. Vreau să subliniez un lucru: și la această partidă este o viciere de rezultat. Vedeți că până la urmă aceste greșeli care s-au făcut împotriva noastră au reușit să ne îndepărteze de obiectiv. Trebuie să recunoaștem că avem unele probleme la finalizare. Avem mai mulți jucători accidentați și de la începutul campionatului nu știu dacă am reușit două etape la rând să folosim același cuplu de fundași centrali. Dar vedeți că nu este prima dată când avem parte de un rezultat viciat. Sunt atâtea meciuri și nu vrea să mai dau exemple, pentru că nu vreau să lezez echipele care au jucat la vremea respectivă cu noi, dar nouă ni se dau goluri cu mâna, ni se refuză mai multe lovituri de la unsprezece metri, avem jucători la limită de suspendare care imediat iau cartonaș galben. Astăzi se acordă împotriva noastră un gol care a fost din ofsaid, se dă un unsprezece metri împotriva noastră la un atac la care fundașul nostru Kay joacă în primă fază mingea, nu i se dă roșu lui Kone după o intrare criminală la Iliev… Astea sunt problemele care decid rezultatul, dar acești domni cu fluierul și cu steagul în mână vor să stabilească ierarhiile. Ei sunt puși să împartă dreptatea pe teren, dar, din păcate, o fac așa cum își doresc. Sunt la curent că George Rădulescu i-a transmis lui Ivan înainte de meci că din cauza lui a stat șase etape. Nu mi se pare normal. Spectatorii sunt îndreptățiți să fie supărați și să ne apostrofeze, să ne ceară demisia, dar nu trebuie să uităm că în campionatul trecut, la mijlocul returului s-a strigat demisia, dar până la urmă echipa a reușit o calificare în cupele europene.

Universitatea Craiova – FC Voluntari     1-2

A marcat: Bancu 90+2 / Bălan 22, Pancu 77 (pen)

Stadion: Extensiv, spectatori: 2.000

Universitatea: Bălgrădean – Achim, Iliev, Kay, Vătăjelu – Mateiu, Zlatinski – Ivan (63 Curelea), Nuno Rocha, Bancu – Hergheligiu (70 Măzărache). Rezerve: Straton, Ciocoteală, Curelea, Dumitraș, Madson, Izvoranu, Măzărache. Antrenor: Emil Săndoi

FC Voluntari: Balauru – Rus, Novakovic, Rădoi, Briceag – Maftei, Novac
(83 Achim) – Kone, Goossens, Vîlceanu (67 Iorga) – Bălan (46 Pancu). Rezerve: Lytovka, Tchoutou, Todoran, Achim, Pancu, Iorga, Cârstocea. Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Arbitri: George Rădulescu – Mihai Artene, Mircea Grigoriu. R.: Cătălin Buși

Observatori: Dan Potocianu, Cornel Sorescu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares