28 noiembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

olguta

Dosarul primarului Craiovei se întorce la DNA pentru a fi refăcut.  „Mă bucur să constat că este a șase instanță care constată negru pe alb ilegalitățile din acest dosar. Toată opinia publică a văzut ce s-a întâmplat în dosarul meu”, a declarat Olguța Vasilescu la Antena3.

„Tribunalul Bucuresti intoarce, a doua oara, la DNA, dosarul meu. Se confirma decizia si motivarea primei instante: dosarul a fost instrumentat ilegal si mi s-a incalcat dreptul la aparare! Multumesc tuturor celor care au crezut in mine si judecatorilor care au sesizat abuzurile procurorilor si mi-au dat dreptate! Mai exista o speranta pentru recladirea increderii in Justitie! Un dosar politic, asa cum a fost si cel al lui Liviu Dragnea, pocneşte in instanta. Cu o mica mare diferenta… Eu am avut noroc de judecatori corecti si curajosi care nu se aflau in campul tactic..”, a comentat pe facebook, Olguța Vasilescu. 

Reamintim că Tribunalul Bucuresti a constatat nelegalitatea rechizitoriului si grave nereguli comise in acest caz de procurorii anticorupție. Este vorba de Claudia Roșu, procurorul care a instrumentat cazul,  și procurorul Dănuţ Volintiru, cel care a verificat și confirmat rechizitoriul.  Judecătorii Tribunalului București au exclus actele de urmărire penală efectuate de ofiterii de politie judiciară pe motiv că nu au avut delegarea procurorului. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares