14 mai 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 7 Second

Constructorul CON-A l-a asigurat pe Liviu Dragnea că în toamna acestui an se va putea juca fotbal pe noul stadion al Craiovei .

Liviu Dragnea a fost el care a deschis subiectul finalizării stadionului.  „Suntem în linie dreaptă şi nu vor mai fi probleme. Vom începe recepţia în iunie-iulie şi, cu siguranţă, în toamnă se poate juca, după ce primim şi avizul de funcţionare de la ISU, bineînţeles”. „În acest an?”, a întrebat Dragnea. „Da”, a venit răspunsul. „M-am interesat la cei de la CNI, lucrarea este foarte bine şi în termene, va fi de foarte mare calitate. Aşa, da! Un astfel de obiectiv este un obiectiv naţional pe care eu cred, şi cred că şi Olguţa va fi de acord, să îl integrăm în prinosul pe care, la anul, vrem cu toţii să îl aducem Centenarului. Craiova poate întâmpina 100 de ani de Românie cu acest proiect. Felicitări!”, a spus Liviu Dragnea. Constructorul a anunţat că terenul de joc va fi îmbrăcat cu rulouri de iarbă şi nu cu gazon înierbat, variantă în care ar fi trebuit să se mai aştepte două  luni pentru creşterea firelor.

„Este un proiect care, într-adevăr, seamănă cu un OZN, dar nu este futurist, este un proiect funcţional, un stadion în care toţi cei care suntem în sud ne punem foarte mari speranţe. Indiferent că am avut şi avem echipe pe la Alexandria, Slatina sau la Turnu-Severin, până la urmă pentru noi, în sud, speranţa microbiştilor este Craiova. Craiova Maxima a rămas în sufletul nostru şi pentru memoria tuturor celor care au făcut istorie aici era nevoie de acest stadion, şi pentru toţi microbiştii din sud care aveau nevoie de hrana aceasta a orgoliului, pentru că aici sunt foarte multe talente”.

Întrebat dacă va veni la inaugurare, liderul social-democraţilor a spus că nu va rata meciul de deschidere. „Normal că voi veni la meciuri. La meciul inaugural o să vin, depinde cum o să vrea să-l organizeze. A venit cineva cu propunerea să facem un meci amical selecţionata Parlamentului cu Craiova. Dacă au curaj să joace cu noi…”. Întrebat dacă va fi invitat şi fostul premier Victor Ponta, Liviu Dragnea a răspuns. „Nu eu fac invitaţiile, dar eu aş vrea ca Victor să vină. Acum doi ani, am venit împreună şi da, aş vrea să vin cu Victor aici şi la meciul inaugural. Dacă nu au curaj cei de la Craiova să facă un meci cu noi, selecţionata Parlamentului, să stau cu Victor în tribună, unul lângă altul”, a răspuns Dragnea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares