23 februarie 2024

????????????????????????????????????

0 0
Read Time:3 Minute, 1 Second

TNL Dolj și-a ales joi noua conducere, prilej pentru seniorii partidului de a face promisiuni mai tinerilor lor colegi.

”Astăzi se încheie un prim mandat al echipei, un mandat încununat cu succes. Doru Câplea este și consilier local în cadul Consiliului Municipal Craiova și acest lucru l-a obținut pentru că partidul liberal a promovat tinerii și o va face în continuare. Uitându- mă în sală conștientizez că Partidul Naţional Liberal este partidul viitorului. Și, de aceea, este datoria noastră să promovăm tinerii, pentru ca mulți dintre dumneavostră să se implice activ în viața comunității. De ce trebuie să facem acest lucru? Deoarece constatăm că în ultimul an de când Partidul Social Democrat a preluat conducerea, țara merge într-o direcție greșită, iar tinerii sunt tot mai puțin sprijiniți. Și acest lucru se întâmplă și din cauza autorităților centrale, dar și a celor locale. În Cluj de exemplu anul acesta sunt 80.000 de studenți, în timp ce la noi sunt doar 25.000. Asta spune multe despre ce fac autoritățile pentru  tineri”, a spus președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica.

Ca urmare a propunerii înaintate de preşedintele PNL Dolj, Comitetul de Coordonare Judeţean al TNL Dolj, şi-a însuşit şi a adoptat o rezoluție prin care partidul își asumă ca la viitoarele alegeri locale, pe fiecare listă de consilieri, să se regăsească pe un loc elibigil un membru al organizației de tineret. Rezoluția urmează să fie discutată și aprobată în Biroul Politic Județean al PNL Dolj.

La rândul său, președintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat. ”Acest tip de adunare mă inspiră, deoarece îmi amintesc de unde am început. Misiunea părții „young” este de fapt nucleul acțiunii pe care noi trebuie să o desfăşurăm. Sunteți fundația pe care se ridică o construcție nouă, de durată, viitoarea administraţie fără improvizaţie. Doresc sa reîmprospătez ideea că unitatea voastra ca grup liberal nu este un clişeu. Voi aveţi datoria să reinventaţi decenţa şi respectul faţă de alegători. Nu am uitat ca mi-aţi fost mereu alături şi datorita vouă am avut sute de braţe, sute de idei, sute de voci care au dus politica sincerităţii mai departe”.

Doru Câplea a dat citire raportului de activitate, ulterior prezentându-şi candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al TNL Dolj.  ”Suntem în această sală peste 500 de tineri liberi, care am ales să ne implicăm în viața politică și să încercăm să schimbăm lucrurile. În ultimii ani, Partidul Național Liberal a trecut prin momente de succes, cât și prin momente mai grele, însă, noi, Tineretul Național Liberal Dolj, am rămas uniți și am căutat mereu să îmbunătățim lucrurile și să convingem oamenii că suntem cu adevărat schimbarea pe care o așteaptă. Mulțumesc colegilor și tuturor celor care au avut încredere în mine , Tineretul Național Liberal Dolj fiind astăzi o organizație  devotată convingerilor liberale, cu adevărat demnă de luat în considerare pe scena politică. ”

În urma votului a fost stabilită componenţa biroului nou ales. Acesta este format din:

Doru Câplea – Președinte, Chesini Rebeca și Olaru Nicolae – Primvicepreşedinți, Zaharia Claudia – Secretar General, Ancuţa Andreea și Mincan Cristina – Secretari Generali Adjuncţi,  Caraş Andreea, Chirea Cornel, Constantin Ioana Maria, Drăghici Cosmin, Georgescu Andra, Giugea Ştefan, Mirea Mihai, Novac Cătălin, Olteanu Rudolf, Păianu Liviu, Popa Rareş Ionuţ, Răducan Andreea, Sandu Andreea, Slăvulete Ramona Elena, Smărăndache Beniamin, Zavelea Laura Andreea – Vicepreşedinți, Cârjan Alexandru, Barbu Ştefania, Balosache Ana Maria, Cojocaru Alexandru, Coşoveanu Cristina, Gâtan Marius Alexandru, Ionașcu Anda, Lion Cătălin, Mirea Alexandru Andrei, Mitrea Laurențiu, Mînzînă Vlad, Munteanu Costinel, Radu Olivia, Răţoiu Bogdan Nicolae, Prioteasa Alexandra Ioana, Ticu Cristian, Vîrdol Eduard, Voinic Mihai – membri, Stan Cătălin – Preşedintele Comisiei Județene de Regulament și Arbitraj

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares