28 noiembrie 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

UPDATE 3. Forțele de ordine au reușit duminică să-l prindă pe evadatul din arestul IPJ Dolj. Mai multe informații primite de polițiști au dus la capturare fugarului. Interesant este că la prinderea efectivă a participat chiar șeful IPJ Dolj, comisarul Laurențiu Dumitrescu(foto stânga cu ochelari). Alături de șeful IPJ Dolj se afla maiorul Călin Răzvan, adjunctul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Duminică dimineața, fugarul a fost observat pe una din camerel de luat vederi că se deplasa către Podari. Importante forțe de ordine au fost trimsie în zona podului de peste Jii, zona fiind luată la purecat. După câteva ore de căutări, evadatul a fost zărit pe un cîmp în extravilanul comunei Bucovăț.

https://www.facebook.com/100000674648117/posts/4870316279667479/

Update2. Polițiștii au continuat și sâmbătă acțiunile specifice de căutare a condamnatului de 23 de ani care a reușit să evadeze din arestul poliției doljene. Polițiștii au primit mai multe sesizari de la diverși cetățeni, informațiile fiind verficate de oamenii legii. În continuare sunt instituite filtre rutiere pe raza întregului județ.

Evadatul din curtea poliției, surprins în diverse ipostaze pe străzile Craiovei

UPDATE 1. Au trecut aproape două zile de la evadarea deținutului din curtea arestului politiei doljene și oamenii legii nu au reușit să-l găsească deși peste 800 cadre ale Jandarmeriei și Poliție îl caută de zor. Polițiștii au dat vineri câteva înregistrări cu fugarul, imagini care arata că se află în Craiova.

 

Povestea evadării

Lăsat nesupravegheat, deţinutul a forţat o uşă şi a reuşit să fugă. Nu se știe exact ora la care a reușit să fugă deținutul dar polițiștii au dat alarma undeva în jurul orelor 18.00, joi seara. De Evadatul a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontiera de stat a României.

Știrea Inițială

Un deținut a evadat, joi seara, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj. CRUŢAN ANDREI-SORIN, de 23 de ani, din comuna Unirea, fusese condamnat la executarea a trei ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt și fusese adus în centru pentru cercetări într-un alt dosar. În momentul evadării era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă.

“Totodată, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice de căutare a tânărului, fiind mobilizate efective de poliţie de la toate structurile. De asemenea, au fost instituite filtre rutiere, pe raza întregului judeţ în vederea depistării tânărului în cauză şi luării măsurilor legale care se impun”, a precizat IPJ Dolj.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares