21 mai 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu și viceprimarul Adrian Cosman au inspectat vineri, la invitația directorului Mihai Butari, autovehiculele achiziționate de SC Salubritate Craiova SRL și care vor intra pe traseu începând de sâmbătă, 25 august 2018. În urma procedurilor de achiziție, societatea craioveană va beneficia suplimentar, în activitatea sa curentă, de 6 autogunoiere, 4 autobasculante și 1 automăturătoare.

“Odată cu dotarea salubrității cu aceste utilaje atât de necesare, îi asigurăm pe toți locuitorii Craiovei că nu vor mai fi disfuncționalități în programul de ridicare al gunoiului. Cu începere chiar de sâmbătă, 25 august, acestea vor intra pe trasee și în curând se va reveni la programul normal”, a declarat Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova.

Comunicat Salubritate Craiova

„În ultimele luni, problemele legate de ridicarea deșeurilor în Craiova s-au acutizat, ca urmare a uzurii avansate a parcului auto. Astăzi, problemele legate de nerespectarea programului de colectare s-au încheiat, odată cu intrarea în parcul auto a societății noastre a șase autogunoiere noi marca Ford, achiziționate prin sistem de leasing operațional pe o perioadă de 24 de luni, fiecare având o capacitate de 15 mc si o normă de poluare Euro 6. Utilajele achiziționate sunt dotate cu sistem de monitorizare prin GPS, camere de luat vederi amplasate în spatele mașinii, monitor în cabină si au fost introduse în traseu începând chiar de sâmbătă. (…) Pe aceasta cale, ne cerem scuze pentru disconfortul creat, vă mulțumim pentru înțelegerea de care ați dat dovadă în aceste luni și vă asigurăm că graficul de colectare a deșeurilor va reveni la normal în următoarea perioadă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares