Giugea despre întocmirea listei PNL Dolj: A fost fără tămbălău, fără cuţite înfipte în spate, fără fântâni otrăvite

 Giugea despre întocmirea listei PNL Dolj: A fost fără tămbălău, fără cuţite înfipte în spate, fără fântâni otrăvite

Președintele PNL Dolj, Nicolae Giugea, a explicat într-un mod plastic modul în care s-a întomit lista partidului pentru parlamentare.

”Am în faţă lista de candidaţi a PNL Dolj pentru alegerile parlamentare din acest an. Aş vrea să vă explic, foarte pe scurt, cum a fost procedura de finalizare. A fost perioadă de două luni de depunere a candidaturilor pentru cele 14 locuri, toate eligibile altfel nu ar pleca 14 parlamentari de la Dolj. Am avut apoi discuţii indiviuduale cu fiecare dintre candidaţi, şi-au exprimat opţiunea. A fost fără tămbălău, fără cuţite puse pe masă, fără cuţite înfipte în spate, fără fântâni otrăvite, terenuri pârjolite şi alte minunăţii. De 6 luni nu am avut nici un fel de discuţii contradictorii, chiar şi lista pentru Consiliul Judeţean Dolj am făcut-o într-o oră: aveam candidaţii şi ordinea a fost stabilită într-o oră. Aşa şi acum, am trecut toate canoanele pe care le prevede statutul PNL, s-a votat şi în Consiliul Judeţean Executiv şi în Biroul Politic Judeţean, iar ieri au fost validate şi de Biroul Politic Naţional al PNL, cu unanimitate de voturi”

giugea

…despre retragerea lui Mărinică

„Deşi îşi anunţase candidatura printr-o solicitare scrisă, domnul senator s-a retras. Contrar voinţei mele, şi-a retras candidatura. Am avut discuţii personale, între patru ochi”, cu Mărinică Dincă, apoi s-a discutat şi cu ceilalţi colegi, dar nimeni nu a reuşit să îl convingă să rămnă în cursă. Din motive pe care numai dânsul le cunoaşte, este o decizie personală pe care nu vreau să o comentez. Fiecare îşi stabileşte priorităţile în funcţie de anumiţi parametri şi situaţii”.

0 Shares