POLITICA

Gorghiu şi Blaga vin la Craiova să-i lanseze pe Badea şi Giugea

Copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, se vor afla joi şi vineri în Craiova, unde vor avea printre altele întâlniri cu oamenii de afaceri din judeţ dar şi cu societatea civilă. Vineri, Gorghiu şi Blaga vor participa la lansarea candidaţilor PNL Dolj la alegerile locale. Cu această ocazie va avea loc oficializarea candidaturii lui Pavel Badea la Primăria Craiovei şi a lui Nicolae Giugea la preşedinţia CJ Dolj.

Comunicat PNL Dolj:

În zilele de 3 şi 4 decembrie 2015, vor avea loc o serie de evenimente prilejuite de prezenţa în Craiova a copreşedinţilor Partidului Naţional Liberal, doamna Alina Gorghiu şi domnul Vasile Blaga, după cum urmează:

Joi, 3 decembrie 2015:

–  ora 14.30, conferinţă de presă, la sediul PNL Dolj, din Craiova, str. Fraţii Buzeşti, nr. 6A;

–  ora 16.00, întâlnire cu societatea civilă din Craiova, în Aula Magna a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative.

Vineri, 4 decembrie 2015:

– ora 09.30, vizită la Fabrica “Popeci” din Craiova, urmata de o întâlnire cu oamenii de afaceri, ce va avea loc in aceeasi locatie;

– ora 13.30, întâlnirea regională a Tineretului Naţional Liberal, la Centrul Multifuncţional Craiova;

– ora 15.00, prezentarea candidaţilor PNL pentru Primăria Municipiului Craiova, primăriile locale din judeţul Dolj şi Preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, la Centrul Multifuncţional Craiova.

0 Shares