3 decembrie 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, în data de 28 august 2020, demarează campania electorală aferentă alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale ce vor avea loc în data de 27 septembrie 2020.

Ghidul finanțării campaniei electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020, aprobat prin Hotărârea AEP nr. 4/2020, poate fi consultat pe site-ul www.roaep.ro accesând următorul link:

https://www.roaep.ro/legislatie/wp-content/uploads/2020/08/Hot%20AEP%20nr.%204-2020.pdf

Reflectarea campaniei electorale în audiovizual se va desfășura în conformitate cu Decizia Consiliului Național al Audiovizualului nr. 475/18 august 2020 privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2020.

Potrivit Programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare organizării și desfășurării în bune condiții a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, campania electorală se va încheia în data de 26 septembrie, ora 07.00.

Unde votează alegătorii?
Dreptul de vot se exercită numai în comuna, orașul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care alegătorul își are domiciliul sau reședința, după caz. Alegătorii votează numai la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea de domiciliu sau reședință și unde sunt înscrişi în lista electorală permanentă (alegătorii cetățeni români) sau în copia de pe lista electorală complementară (alegătorii cetățeni ai Uniunii Europene).
IMPORTANT!
Alegătorii care nu se regăsesc pe listele electorale permanente vor fi înscriși pe listele suplimentare dacă fac dovada cu actul de identitate că au domiciliul sau reședința pe raza secției de votare la care s-au prezentat la vot.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares