19 mai 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second

„La aceste alegeri, eu nu mă bat cu persoana Victor Ponta, ci cu un fel de a face politică și cu sistemul pe care el îl reprezintă. Și mă voi bate cu cei care continuă politica scandalului, a vorbelor goale, a promisiunilor false și a lipsei de rezultate. Păcat că un om atât de tânăr a dezamăgit și a ajuns atât de repede și atât de ușor prizonierul unui sistem care distruge mediul privat pentru a-i ține pe oameni în sărăcie și cu mâna întinsă la stat. Un sistem care disprețuiește educația pentru a-i ține pe oameni în ignoranță și distruge viitorul tinerei generații. Un sistem corupt care nu ține cont de voi ci doar de găștile de partid și de interese și de clientelă”, a spus Iohannis, la primul miting electoral din actuala campanie electorală, organizat la Craiova, citat de Agerpres.  „România lucrului bine făcut este răspunsul meu, este o atitudine, un fel de a fi de a face lucrurile temeinic, cu seriozitate și cu grijă pentru oameni. Și nu mă bat pentru mine, ci pentru voi și pentru România mea. Fiți alături de mine în aceste alegeri, dați-mi speranța, încrederea și forța voastră și vă dau hotărârea, determinarea și forța mea pentru ca împreună să construim România lucrului bine făcut”, a adăugat Iohannis. „În această campanie vreau să renunțăm la mituri și la prejudecăți. Haideți, ca începând de astăzi, de aici, din inima Olteniei, să mai dărâmăm încă un mit: acela că Oltenia este roșie și la alegerile din noiembrie să arătăm că Oltenia s-a săturat de culoarea roșie care înseamnă sărăcie, corupție, minciună. Să arătăm că Oltenia dă semnalul schimbării, o schimbare adevărată, în fapte, nu în vorbe. Eu vă întreb: sunteți mai bine de când este prim-ministru Victor Ponta? Credeți că după ce n-a făcut nimic pentru voi, pentru viața voastră de zi cu zi ca prim-ministru o să facă ceva ca președinte? Eu sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale. (…) Și, dacă îți pasă cu adevărat de oameni, îți respecți promisiunile oriunde, nu contează că ești primar sau prim-ministru sau președinte. Cine n-a făcut nimic ca prim-ministru, nu va face nimic nici ca președinte”, a spus Iohannis.

  • STIREA INIȚIALĂ
COMUNICAT ACL:
Klaus Iohannis este singurul candidat la alegerile prezidenţiale din acest an care a ţinut să înceapă campania electorală în inima Olteniei, la Craiova.
Acesta este unul dintre motivele pentru care, sâmbătă dimineaţă, 4 octombrie 2014, începând cu ora 11.00, pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova, va avea loc mitingul electoral al Alianţei Creştin – Liberale, care marchează începutul campaniei electorale pentru Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţia României.
Alături de KLAUS IOHANNIS, vor fi prezenţi: VASILE BLAGA, CĂTĂLIN PREDOIU, LUDOVIC ORBAN, MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, GIGEL ŞTIRBU, ALINA GORGHIU, MARIAN JEAN MARINESCU, MIHAI VOICU, MARIAN ZLOTEA.
Modelul pe care îl propune ACL, este cel al unui președinte care să fie un factor de echilibru, să acționeze ca mediator și integrator. Prea mult timp, dialogul politic şi social în România a fost practic întrerupt sau doar mimat. Un preşedinte mediator este neapărat necesar pentru reluarea dialogului real între principalii actori sociali: guvern, opoziţie, sindicate, patronate, asociaţii profesionale, ONG-uri. Mai presus decât orice, președintele trebuie să fie el însuși un model de onestitate, de echilibru, de bună-credință.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares