3 decembrie 2023
0 0
Read Time:44 Second

Timp de 16 ani, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, alături de echipa PSD, am depus toate eforturile pentru a răspunde celor mai importante așteptări ale comunităților: drumuri mai bune între localitățile din județ, unități medicale la standarde europene pentru sănătatea oamenilor, clădiri de patrimoniu readuse la splendoarea de odinioară, care găzduiesc astăzi instituții de cultură cu largă recunoaștere internațională, un aeroport modern, care ne conectează în mod direct cu marile capitale ale Europei.

Rămân devotat cauzei Doljului și, în următorii 4 ani, îmi doresc să fac auzită vocea locuitorilor din județ la cel mai înalt nivel al Legislativului, Senatul României. Voi continua să îmi dedic întreaga experiență și toate energiile inițiativelor care contribuie la dezvoltarea zonei noastre și colaborărilor în beneficiul cetățenilor.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC CITYNET ADVERTISING SRL, portal – punctochit.info. CUI Mandatar Financiar: 11200020

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares