0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Ionuț Stroe își anunță intenția de a candida la șefia PNL Craiova după ce a fost schimbat printr-o decizie a conducerii executive, locul său fiind luat de senatorul Mario Ovidiu Oprea. Prin această candidadură, deputatul își arată nemulțumirea față de decizia conducerii executive de a-l desemna candidat la Primăria Craiovei pe Mario Ovidiu Oprea. În realitatea, asistăm la o luptă ântre Ionuț Stroe și Fane Stoica.

“Voi candida la președinția organizației PNL Craiova indiferent de modul în care se grăbesc unii sa facă alegerile, generând si profitând de pe urma unui climat tensionat impus. Nu voi accepta însa ca PNL sa revină la “cooperative” și la decizii luate prin comportamente arbitrare și abuzive. Suntem obligați sa ne curățim de astfel de comportamente. Voi candida pentru ca PNL Craiova are nevoie de o conduită corectă, elegantă, deschisă către dialog și competiție internă, deschisă către societate, adaptată la agenda și solicitările ei. Oamenii din PNL Craiova au nevoie de remotivare și încredere. Iar eu pot fi garantul acestui mod de a face politica. Le mulțumesc tuturor celor care mă susțin, îi simt alături mai mult ca oricând. Fac politică și sunt exemplu public, sunt obligat să fii curajos, onest şi educat. Ma întreb însa cum pot unii sa creadă ca vor putea convinge electoratul când în interior folosesc tehnici învechite, antiliberale și nedemocratice pentru a se fixa pe diverse funcții. Respectul și funcțiile se câștigă!”, a anunțat Stroe. 

Stroe se va confrunta cu Mario Ovidiu Oprea și Marcea Marcel, fost consilier judetețean. Alegerile vor avea loc pe 2 aprilie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares