23 februarie 2024
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Ancheta în cazul elevului-criminal de la Liceul Militar înaintează, procurorii încercând să afle ce s-a întâmplat în Grădina Botanică în dupa-amiaza zilei de 27 iunie. Procurorii sunt aproape siguri că varianta cadetului Fojică cum că anterior atacului sălbatic ar fi existat un conflict între el și Emi nu este adevărată. Atît martori oculari cît și tînărul înjughiat au spus că atacul a fost prin surprindere. Emi și Melis stăteau pe bancă, se uitau la un video pe telefon și dintr-odată băiatul a fost înjughiat. Moment în care, Melis a fugit. După ce l-a mai înjughiat de câteva ori pe Emi, Fojică a fugit să o prindă pe Melis, ar fi fost vorba de 70-80 de metri. A prins-o și a străpuns cu cuțitul trupul fetii. Și-a pus masca și a fugit spre ieșirea din spate a Grădinii Botanice. Cu ultimele puteri, fata a sunat la 112: Nu era inteligibil ce spunea. Era înjunghiată în acel moment. Anchetatorii încearcă să afle dacă Fojică o cunoaștea pe Melis sau făcuse o obsesie pentru fată, surse judiciare declarând că elevului de la Militar făcea dese plimbări prin Parcul Romanescu și Grădina Botanică.

Revenind la anchetă, mască găsită în rucsacul criminalului este una asemănătoare celor din celebrul serial Jocul Calamarului, difuzat de Netflix. Mai exact masca, forma Boss. La acest moment al anchetei, procurorii vor să afle dacă Fojică a fost influențat de serialul cu pricina sau doar era un element pentru a-si ascunde fața.

În Squid Game, (Jocul Calamarului) serialul sud-coreeană care a înregistrat cel mai mare succes din toate timpurile pentru Netflix, 456 de persoane îndatorate, „pe culmile disperării”, sunt ademenite într-un joc de supraviețuire unde premiul cel mare este de 38 de milioane de dolari. Ce trebuie să facă fiecare dintre cei 456 de participanți pentru a câștiga? Ceva simplu la o primă vedere: participarea la șase jocuri de copii. Reversul medaliei: înfrângerea nu echivalează doar cu eliminarea din joc, ci și cu execuția cu sânge rece, pierderea propriei vieți. Jocul Calamarului este un serial interzis minorilor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares