Liber la plimbări în parc. Locurile de joacă și foișoarele rămân închise, la fel și zona de grătare de la Hanul Doctorului

 Liber la plimbări în parc. Locurile de joacă și foișoarele rămân închise, la fel și zona de grătare de la Hanul Doctorului

Începând cu data de 15 mai 2020, se redeschid parcurile din municipiul Craiova și Grădina Botanică, cu respectarea condițiilor privind măsurile de protecție a cetățenilor și distanțarea socială.

Accesul în Parcul Nicolae Romanescu se va efectua prin intrarea principală din Bulevardul Nicolae Romanescu 1A și prin cea secundară situată în vecinătatea punctului de lucru RAADPFL – sere (Cimitirul Ungureni).

Accesul în Parcul Tineretului se va face doar prin intrarea principal din str. Banu Stepan nr. 2B. Accesul în Grădina Botanică se face doar prin intrarea principală din str. Iancu Jianu nr. 9. Se permite accesul în cimitirele din municipiul Craiova, cu respectarea dispozițiilor legale privind protecția persoanelor și a distanțării sociale, accesul realizându-se doar pe intrările principale.

Se interzice accesul în incinta amplasamentului cu destinația specială de loc de picnic (grătare/mese) amenajat în Parcul Hanul Doctorului.
Se interzice accesul persoanelor la locurile de joacă și în foișoarele situate pe domeniul public proprietate a Municipiului Craiova, amenajate de către Primăria Municipiului Craiova


Nerespectarea prevederilor prezentei hotărâri se sancționează potrivit prevederilor art. 2. pct. 29 raportat la prevederile art. 3. pct. 1), lit. c din Legea nr. 61/1991 actualizată, coroborată cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările și completările ulterioare. Contravențiile se constată de către Poliția Locală a Municipiului Craiova, de către ofițerii sau agenții de poliție ori de către ofițerii și subofițerii din jandarmerie, ce au competențe pe raza municipiului Craiova.

0 Shares