29 februarie 2024
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

MITRICOF: Irinei m-a lovit cu pumnul in gura si cu piciorul in stomac. IRINEI: O minciuna sfruntată. Face pe victima

iri

Un scandal ciudat a izbucnit între doi foşti colegi de partid: Cristian Mitricof , directorul Sălii Polivalente şi Marian Irinei, consilier judeţean şi lider PNL Dolj.  Marţi noaptea, putin după ora 24.00, Mitricof a postat pe facebook că a fost lovit de Marian Irinei.  „În seara asta am avut o surpriza foarte neplacuta din partea CONSILIERULUI JUDETEAN Marian Irinei care m-a lovit cu pumnul in gura si cu piciorul in stomac astept ca autoritatile sa isi faca datoria si ca Partidul National Liberal sa ia masuri in ceea ce il priveste pentru ca eu ca simplu cetatean platitor de taxe si impozite refuz sa fiu reprezentat in cadrul Consililui Judetean Dolj de „oameni” ca mai sus numitul. RUSINE MARE !!!”, a fost postarea care a inflamat spiritele.

Irinei a reacţionat negând că l-ar fi lovit pe Mitricof: „Cum îți permiți domnule Mitricof Cristian să-mi folosești numele, tăvălindu-mă într-un scandal pe care-l inventezi? Cine mă cunoaște știe foarte bine ca sunt total împotriva violenței, n-am avut în viața mea vreun conflict de ordin fizic, cu nimeni; cine mă cunoaște știe foarte bine acest lucru. Cum îți permiți să minți în halul asta? Ți-am scris mesajul privat imediat cum m-ai taguit în postul tău folosind o minciuna sfruntată, deoarece nu doresc să-ți fac jocul, pornind un circ în spațiul online, unde observ că faci pe victima. Să-ți fie rușine! Rămâne valabil ceea ce ți-am scris în privat, în sensul că-ți voi face plângere pt. mărturie mincinoasă și calomnie! Să-ți fie rușine!”.

Între timp, Mitrocof şi-a scos certificat medical şi a făcut plângere la poliţie.

Irinei a povestit pentru PUNCT OCHIT de unde a început scandalul: Mitricof face pe victima.Vorbește gura fara el, s-a apucat sa vorbească prostii peste tot. Pe la facultate. L-am sunat, ne-am întâlnit si i-am spus frumos: „Bai Cristi, de ce vorbesti ce nu trebuie despre mine in spațiul public? ”  L-a luat pe NU in brate si cand i-am zis ca a vorbit in spațiul public, la Universitate, înaintea unui examen de fata cu mai mulți studenți, a început sa se bâlbâie. I-am spus ca daca nu încetează, am eu grija sa înceteze si vezi doamne s-a simțit amenințat. De aici si pana a spune ca l-am lovit in gura, in stomac si mai stiu eu unde,e cale lunga”.

 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares