25 septembrie 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second

UPDATE.

Opera Română Craiova a REPROGRAMAT spectacolul TOSCA din Parcul Nicolae Romanescu pentru zilele de 9 și 10 iunie, la ora 22.00. Astfel, sâmbătă, 9 iunie, publicul îi va putea aplauda pe Ramón Vargas, Joanna Parisi și Alberto Gazale. Iar datorită numărului mare de solicitări, Opera Română Craiova vă invită și duminică, 10 iunie, în Parcul Nicolae Romanescu pentru încă o reprezentație-eveniment a spectacolului „Tosca” de Giacomo Puccini. Distribuția pentru al doilea spectacol urmează să fie comunicată astăzi, 7 iunie, pe site-ul web al instituției precum și pe pagina de Facebook.

Din pricina condițiilor meteorologice care au făcut imposibilă desfășurarea spectacolului „Tosca”, Opera Română Craiova a fost nevoită să amâne reprezentația din 6 iunie. Biletele achizitionate rămân valabile pentru spectacolul de sâmbătă, 9 iunie. Spectatorii care sunt în imposibilitatea participării la evenimentul de sâmbătă, 9 iunie, pot solicita contravaloarea biletului la agenția Operei Române Craiova (Stada Mihai Viteazul, Nr. 7). Pentru spectacolul de duminică, 10 iunie, ora 22.00, biletele au fost puse în vânzare, cu prețuri între 30 și 50 de lei.

În situația puțin probabilă de a ne confrunta cu aceleași condiții meteo nefavorabile, reprezentația/le se vor desfășura pe scena Filarmonicii „Oltenia”. Publicul va fi anunțat cu minim o oră înainte de începerea evenimentelor.

Stirea Initiala

Tosca, superspectacol pe trei scene cu un decor care încorporează podul suspendat din Parcul „Nicoale Romanescu”. Proiecții 3D/videomapping și locuri speciale în bărci

Opera Română Craiova se pregătește intens pentru spectacolul grandios „Tosca”, care va avea loc miercuri, 6 iunie, de la ora 21.00, în Parcul „Nicolae Romanescu”!  „Mai este doar o zi! Vă invităm să veniți pe alei, bănci sau chiar pe iarbă, cu perne, pături, șezlonguri sau scaune pliante. Nu ratați „Tosca”, un eveniment al Operei Române Craiova în cadrul Zilelor Municipiului Craiova!”, este mesajul conducerii Operei Romane pentru craioveni

Evenimentul muzical va aduce în Bănie soliști de prim rang în arta lirică la nivel mondial, protagoniștii fiind celebrul tenor Ramón Vargas (Mario Cavaradossi), soprana Joanna Parisi (Floria Tosca) și baritonul Alberto Gazale (Baronul Scarpia), conducerea muzicală fiindu-i încredințată maestrului Walter Attanasi. Spectacolul se bucură și de prezența basului rus Stanislav Chernenkov (Cesare Angelotti), a baritonului italian Alberto Benini (Sciaronne) și a artiștilor craioveni: Ioan Cherata (Sagrestano), Florin Ormenișan (Spoletta) și Victor Dimieru (Temnicerul), alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova.

Spectacolul este regizat de Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova,  scenografia fiind semnată de Răsvan Drăgănescu.

Opera „Tosca” va fi prezentată pe trei scene amenajate în Parcul Nicolae Romanescu, cu un decor care încorporează Podul suspendat, dar care va conține și proiecții 3D/videomapping create special pentru eveniment. Publicul are la dispoziție și o zonă VIP cu aproximativ 400 de scaune, dar și locuri speciale în bărci.

Publicată de Opera Română Craiova pe 5 Iunie 2018

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
0 Shares