Lovitură grea pentru PNL Dolj: Primarul din Dăbuleni a trecut la ALDE

 Lovitură grea pentru PNL Dolj: Primarul din Dăbuleni a trecut la ALDE

ALDE Dolj a reușit să transfere pe unul dintre cei mai importanți primari ai PNL Dolj. Este vorba de Aurel Băjenaru, edilul- șef  din Dăbuleni. Este al treile primar PNL care trece la ALDE. 

Cumunicatul ALDE Dolj:

Deputat Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj: ” Salut decizia domnului primar Aurel Băjenaru  de a veni alături de noi in casa liberalismului adevarat”.

 ALDE DOLJ este consecvent in initiativa de a reuni pe toti cei care in judetul nostru cred in valorile unui liberalism modern dedicat dezvoltarii economice si apararii libertatilor si drepturilor cetatenesti. ”Venirea primarului orasului Dabuleni alaturi de echipa ALDE Dolj reprezinta un lucru bun si pentru noi si pentru cetatenii orasului. Discutiile pe care le-am avut cu domnul Bajenaru deschid un parteneriat pe termen lung pentru realizarea proiectelor demarate pentru dezvoltarea binemeritata a orasului si totodata pentru consolidarea organizatiei noastre locale”- a precizat deputatul Ion Cupă, presedintele ALDE Dolj.

ALDE Dolj isi manifesta in continuare deschiderea politica fata de toti cei care impartasesc valorile si programul politic al ALDE. In ALDE Dolj este loc pentru toti cei care vor sa construiască un viitor mai bun pentru familiile si comunitatile din judetul nostru

0 Shares